Obavijesti

News

Komentari 309

Uhitili vozača koji je usmrtio mladu majku (24) na Viru. Policija: Imao je 1,75 promila!

Uhitili vozača koji je usmrtio mladu majku (24) na Viru. Policija: Imao je 1,75 promila!

Policija je uhitila vozača (29) koji je u subotu kasno navečer skrivio tešku nesreću na Viru. Izgubio je kontrolu nad autom, prevrnuo se i pokosio cijelu obitelj. Poginula je djevojka (24), troje djece i otac su u bolnici

VIDEO

Vozač (29) koji je na Viru kasno sinoć usmrtio mladu majku (24) koja je sa suprugom i troje djece hodala uz cestu bio je pijan. Kako je izvijestila zadarska policija, izmjerili su mu 1,75 promila

Nakon nesreće su ha uhitili i smjestili u prostorije policije. Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovno prometu. Vozača bi tek u ponedjeljak trebali dovesti na ispitivanje.

Nakon nesreće, u bolnici su završili otac i troje djece. 

Liječnici o stradaloj obitelji na Viru: Dječačić se bori za život, oca zbog ozljeda čeka operacija
Liječnici o stradaloj obitelji na Viru: Dječačić se bori za život, oca zbog ozljeda čeka operacija

Kako doznajemo iz zadarske bolnice, najgore ozljede ima dječačić star tri godine kojeg su noćas operirali. Ima ozljede glave i dijete se bori za život. Otac (28) nalazi se na odjelu intenzivne njege. Njegove su ozljede jako teške, među ostalim tu su ozljede zdjelice, pluća i potkoljenice, no nije životno ugrožen, rekao nam je ranij dr. Nediljko Jović. Kako se doznaje, njega čeka i operacija.

Vatrogasci o stravi na Viru: 'Prizor je bio grozan, ozlijeđena su mala djeca skupa s ocem'
Vatrogasci o stravi na Viru: 'Prizor je bio grozan, ozlijeđena su mala djeca skupa s ocem'

Beba stara 11 mjeseci čudom je prošla bez ozljeda, a djevojčica stara četiri godine ima teške ozljede, ali nije životno ugrožena.

Kako se doznaje, radi se o obitelji s križevačkog područja, točnije iz Velikog Ravnog, piše Prigorski.hr za koji su mještani u šoku i suzama pričali o susjedima.

- Riječ je o krasnoj obitelji, vrijednoj i radišnoj. Djeca su su igrala tu pored nas, uvijek bi pozdravili. Nemamo riječi, riječ je baš o obitelji koja živi s puno ljubavi. Ostali ukućani su otišli valjda u zadarsku bolnicu - rekli su mještani u suzama.

- Svi ih znamo, super ljudi, jednostavni - rekao je drugi mještanin koji ne može vjerovati da susjede više nema.

Pokretanje videa...

Uhitili vozača koji je usmrtio mladu majku (24): Imao je 1,75 promila 00:44

Policija objavila rezultate očevida

Prema rezultatima očevida prometna nesreća se dogodila sinoć oko 23,40 sati u ulici Put lozica kada je 29-godišnji vozač osobnog automobila zadarskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju te vidljivosti (noć) ceste izgubio nadzor nad vozilom te sišao na desnu stranu kolnika, uslijed čega desnim kotačem silazi van kolnika, gdje najprije udara u kamenje, a potom automobilom nalijeće na pješake.

Nakon udara u pješake, koji su od siline udarca odbačeni van kolnika, vozilo se prevrnulo.

Od posljedica nesreće na mjestu događaja preminula je hrvatska državljanka u dobi od 24 godina.
Druge osobe, jedna odrasla i troje djece su poradi zadobivenih ozljeda upućeni na pružanje liječničke pomoći u OB Zadar, gdje su kod 28-godišnjeg hrvatskog državljana te dvoje djece konstatirane teške, a kod jednog djeteta lake tjelesne ozljede.

U trenutku nesreće petero pješaka, hrvatskih državljana se kretala uz rub kolnika na kojem ne postoji nogostup niti druga površina određena i prikladna za kretanje pješaka, kao ni javna rasvjeta.

Za vrijeme vršenja očevida, kolnik navedene ulice bio ja zatvoren za sav promet  u vremenu od 00,40 do 05,30 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 309

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.