Vlasnik vile u Solinu: Turisti su se goli mazali krvlju i ljubili. Od šoka sam povraćao bijelu pjenu | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 156

Vlasnik vile u Solinu: Turisti su se goli mazali krvlju i ljubili. Od šoka sam povraćao bijelu pjenu

Vlasnik vile u Solinu: Turisti su se goli mazali krvlju i ljubili. Od šoka sam povraćao bijelu pjenu
5

Sedam Britanaca stigli su u vilu, izašli su van u Split. Jedan se u 4 ujutro vratio s razbijenom glavom. Nastavili su galamiti i raditi nered oko bazena, ispričao je vlasnik vile za Dalmaciju Danas

VIDEO

Krvave scene u Solinu. Dalmacija Danas objavila je fotografiju na kojoj se nalaze krvavi muškarci u predvorju apartmana u Držićevoj ulici. Policija je objavila kako se radi o državljanima Velike Britanije te da je jedan od njih pao i udario glavom. 

Vlasnik vile u kojoj su bili Britanci opisao je za Dalmaciju Danas što se dogodilo. 

- Sedam Britanaca stigli su u vilu, izašli su van u Split. Jedan se u 4 ujutro vratio s razbijenom glavom. Nastavili su galamiti i raditi nered oko bazena. Kad sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi. Jedan momak je bio skroz gol, drugi u gaćama. Mazili su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je. Od šoka sam počeo povraćati bijelu pjenu. Užasne scene, katastrofa - ispričao je vlasnik vile i nastavio: 

- Tako krvavi su otišli u bazen. Kad je došla ekipa za očevid, bili su bahati i rekli su da neće izaći iz kuće jer su je platili. Jedan se zaključao u WC pa je izašao i počeo bježati policiji - dodaje vlasnik koji još sređuje kaos koji su mu gosti ostavili. 

- Nitko me ne pita, dolaze mi novi gosti. Turisti misle da je ovo party destinacija i da mogu raditi što hoće - dodao je vlasnik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 156

VIDEO