Obavijesti
komentari
Vladimir Putin: Odgovorit ćemo ako se Ukrajini dozvole dalekometni napadi na Rusiju
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Lebiha
Obzirom da sam zabrinut za Vas,..........ajde da Vam pomognem.......Od 1992. pa sve do 1997. iz Rusije je za RH organizirano oko 160 letova s po u prosjeku stotinjak tona oružja. Poceli su stizati i toliko nam potrebni MiG-ovi 21, koji su bili remontirani i stari deset do 12 godina. Transportnim zrakoplovima pak pocele su pristizati tisuce granata raznih kalibara, stotine protuoklopnih lansera tipa “Fagot” s pripadajucim raketama te streljivo, rakete i bombe za naše borbeno zrakoplovstvo. Ruski transporteri letjeli su kroz zracni prostor Madarske. Kada su Antonovi i Iljušini ulazili u hrvatski zracni prostor, uglavnom nocu, ruski piloti obicno su “primijetili” neki tehnicki kvar te su tražili od zagrebacke kontrole leta hitno slijetanje na neki obližnji aerodrom. Uglavnom su ih upucivali u zracnu luku u Puli, u manjem broju slucajeva na aerodrom na Krku.
Šaptač_Majmunima
Nitko i ne spominje koliko se Ukrajinaca borilo uz pravoslavnu braću protiv "Ustaša"! Gade mi se i Rusi i Ukrajinci!
acivi.j
Sve si ti vidio i kod svakog transporta bio prisutan.. Kakvih 160 ... gadno umanjuješ rusku pomoć Hrvatskoj! Najmanje pet tisuća letova je bilo! Naravno, Rusi s Prikaži još ↓
no
Bila je juga tamnica Hrvata ​​ ​ ​ ​​ ​​ ​​
zu
to je bilo prelamanje klirinškog duga iz bivše yuge
acivi.j
zubiczubo, taj dug se prebijao nakon domovinskog rata. Tijekom rata su nam oružje naplaćivali kao i svi ostali, po dvostrukoj i trostrukoj cijeni.
Dk
ne shvacam zasto se hr mora toliko petljati u to
Leblha
Pomogla je Ukrajina Hrvatskoj dok su nam rusi okrenuli leđa.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .