Obavijesti

News

Komentari 23

VIDEO Drama kod Solina: Vatra prijeti kućama, vatrogasci iz Zagreba krenuli u Dalmaciju

VIDEO Drama kod Solina: Vatra prijeti kućama, vatrogasci iz Zagreba krenuli u Dalmaciju
8

U nedjelju rano poslijepodne planuo je požar na području Solina, predio Voljak kod mjesta Rupotina. Buktinja je blizu kuća, ali vjetar je nosi prema šumi

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Požar u Solinu 00:38
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
22:03

Stara kliška cesta otvorena je za promet, javili su iz PU splitsko-dalmatinske. Cesta je zbog požara na predjelu Rupotina bila zatvorena za sav promet još od nedjelje popodne.

21:21

Na temelju zapovijedi glavnog vatrogasnog zapovjednika prema Dalmaciji je otišlo 26 zagrebačkih vatrogasaca s devet vozila.

Riječ je o dva vozila za gašenje šumskih požara, dvije autocisterne, tri kombija, te dva terenska vozila za gašenje šumskih požara.  Struktura vatrogasaca je slijedeća: 10 iz JVP Zagreb, Dvd Trnje 2, Dvd Moravče 2, Dvd Hrašće 4, Dvd Kupinečki Kraljevec 5, Dvd Kustošija 1, Dvd Sesvete 1 i Dvd Odra 1.

24sata
20:35

Na požarište u Splitsko-dalmatinskoj županiji krenula je izvanredna dislokacija zagrebačkih vatrogasaca sa devet vozila i 26 vatrogasaca.

18:54

Vatrogasac se ozlijedio u požaru u Solinu: 'Već se vratio gasiti...'

Imamo jednog ozlijeđenog vatrogasca, potvrdio je za 24sata glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković. Na terenu je 135 vatrogasaca s 45 vatrogasnih vozila iz 19 vatrogasnih postrojbi, a kako doznajemo ozlijeđen je vatrogasac iz DVD-a Slatine.

- Ma nije mu ništa. Bio je na hitnoj, doktorica mu je stavila mast i to je to - rekao nam je Duje Balić, zapovjednik Dobrovoljno vatrogasno društvo Slatine. Ozlijeđeni vatrogasac ima opekline prvog stupnja, oba uha i nos.

16:55

Na terenu je 135 vatrogasaca s 45 vatrogasnih vozila iz 19 vatrogasnih postrojbi.

Komentari 23