Obavijesti

News

Komentari 5

VIDEO Žestoki udar Rusije na Harkiv: 10 ranjenih u zgradi, Zelenski traži pomoć Zapada

HARKIV - Rusi su u četvrtak ujutro raketirali i pogodili stambenu zgradu u Harkivu, najmanje 10 ljudi je ranjeno u udaru i požaru koji je uslijedio. Volodimir Zelenski poručio je da posljednji napad pokazuje potrebu za većom pomoći zapadnih sila te ukazao na složnost saveznika u iranskom udaru na Izrael.

Pokretanje videa...

Akcija spašavanja nakon što je ruska bomba pogodila ukrajinsku stambenu zgradu u Kharkivu 01:58

VIDEO Bomba iz Drugog svjetskog rata eksplodirala kraj piste u Japanu, otkazani letovi

U japanskoj zračnoj luci Miyazaki eksplodirala je američka bomba iz Drugog svjetskog rata. Eksplodirala je u blizini piste, zbog čega je otkazano gotovo 90 letova. Eksplozija je ostavila krater dubok jedan, a širok sedam metara. Nema ozlijeđenih, a snimka kamere s Fakulteta za civilno zrakoplovstvo pokazala je da je putnički zrakoplov na putu za Tokio projurio kraj mjesta eksplozije svega nekoliko minuta prije.

Pokretanje videa...

Na aerodromu u Japanu eksplodirala američka bomba iz Drugog svjetskog rata 01:18

VIDEO Jedni se zgražaju, drugi fotografiraju: 70 tarantula i insekata stiglo je u Zagreb

ZAGREB - U Westgateu je počela izložba tarantula. Posjetitelji izložbe mogu vidjeti gotovo 70 tarantula s 3 kontinenta: Južne Amerike, Azije, Afrike, kao i insekte i člankonošce. Mogu se pogledati izbliza, a oni hrabriji mogu ih držati i fotografirati.

Pokretanje videa...

Zagreb: Izložba 70 tarantula i insekata iz Južne Amerike, Azije i Afrike 02:02

VIDEO Navijači Dinama vjeruju: 'Pobijedit ćemo Monaco! Petko i Kule će im razvaliti mrežu...'

ZAGREB - Dinamo večeras od 21 sat igra drugo kolo Lige prvaka protiv Monaca. Maksimir je skoro pa rasprodan, a uoči utakmice razgovarali smo s navijačima koji vjeruju u prvu pobjedu ove sezone u Ligi prvaka

Pokretanje videa...

Bjeličin plan za pad Monaca: Ademi kreće od prve minute, ‘vatreni’ dvojac ostaje na klupi? 01:05

Mazanje maslaca na kruh uz pomoć vilice? Evo kako!

Nakon ovog trika možda više nikada nećete upotrijebiti nož za mazanje maslaca, majoneze i različitih namaza umotanih u ovu vrstu pakiranja. Pogledajte kako u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata
VIDEO

VIDEO Rusi su zauzeli strateški važan grad na istoku Ukrajine: 'Neprijatelj je u središtu grada!'

VUHLEDAR, UKRAJINA - Ruske trupe stigle su do središta Vuhledara, grada na strateški važnom uzvišenju u istočnoj Ukrajini koje je odolijevalo ruskim napadima otkako je Moskva pokrenula invaziju, rekao je Vadym Filashkin, guverner Donjecke oblasti. Snimke prikazuju ruske vojnike kako mašu zastavom s vrha razrušene višekatnice te postavljaju drugu zastavu na metalni vrh na krovu. Gusti dim diže se iznad ruševina malog rudarskog grada. "Neprijatelj je već gotovo u središtu grada", rekao je Filashkin. Zapovjednik jedinice bespilotnih letjelica rekao je da su brojčano i vatreno nadjačani u Vuhledaru. "Situacija je vrlo teška, najteža jer napadi traju već više od šest mjeseci, a neprijatelj stalno rotira svoje redove sa svježim, uvježbanim snagama", rekao je za Reuters.

Pokretanje videa...

Ruske snage imaju potpunu kontrolu nad gradom Vuhledarom u Donjeckoj oblasti na istoku Ukrajine 07:26