Kerestinec, we have a problem: Rimac dvaput zvao robotaksi, nije došao. Popravljali su ga! | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 118

Kerestinec, we have a problem: Rimac dvaput zvao robotaksi, nije došao. Popravljali su ga!

KERESTINEC, ZAGREB Mate Rimac predstavio je projekt robotaksija koji bi, kako je rekao, prve putnike trebao prevoziti u Zagrebu 2026. godine. Rimac je preko aplikacije pozvao robotaksi na pozornicu, ali nije došao. Ni prvi ni drugi put...

Pokretanje videa...

Rimac predstavlja robotaksije u Zagrebu 00:41

Sve o predstavljanju robotaksija i kad bi trebao prvi put voziti čitajte OVDJE

VIDEO Kulen Ive Mihalj iz Našica najbolji je u Slavoniji i Baranji

DONJI EMOVCI, POŽEGA - Održana je 44. požeška Kulenijada. Nagradu u ime šampionke gospođe Ive Mihalj iz Našica ​preuzeo je Igor Petersdorfer, proizvođač kulena iz Valpova koji se u njeno ime kandidirao ​na natjecanje. - Već dugo godina se bavim proizvodnjom kulena, i za obitelj Mihalj, a ovogodišnja šampionka je baka koja je u poznim godinama i kod nje se radi ta domaća proizvodnja. Baš mi je drago da je ove godine šampionska titula došla na njeno ime-, kazao je Igor za Požešku kroniku.

Pokretanje videa...

Donji Emovci: 44. požeška Kulenijada 06:26

Antonija Čerkez: 'Bila sam na infuziji uoči snimanja, a za burek sa sirom me ne pitaj'

Antonija Čerkez iz Širokog Brijega nastupila je u finalu Zvezda Granda, a nama je otkrila kako joj je bilo na natjecanju kroz cijelu sezonu, što planira u nastavku svoje karijere te gdje se vidi za pet godina...
VIDEO

Dramatične snimke iz zraka: Pogledajte kako se vatrogasci bore s požarom u Makarskoj

MAKARSKA - Borba s požarom na luksuznoj jahti i dalje se nastavlja. Vatrogasci su nam kazali da je problem u njenoj trenutnoj poziciji te plastici. Kazali su da smišljaju kako najefikasnije ugasiti požar. Naš čitatelj snimio je spektakularne snimke gašenja ovog požara iz zraka. Iz policije su nam kazali da je jahta duga 24 metara te da nema ozlijeđenih. Dodaju da će očevid biti teži jer je veliki dio jahte pod vodom.

Pokretanje videa...

Makarska: Požar jahte 01:38

VIDEO Ogromne gužve prema moru i opasna vožnja na A1

HRVATSKA - Prvi je udarni vikend i velike su gužve na autocestama. Na Lučkom i Demerju kolone od 1km, u koloni se vozi od tunela Čelnika i čvora Zadar u oba smjera, gužva i kod Trakošćana. - Ogromna je gužva, a auti uredno voze zaustavnom trakom kako bi zaobišli sve one koji sve vrijeme čekaju u koloni. Mi smo se od Lučkog do prvog izlaza vozili sat vremena - rekao nam je čitatelj koji je snimio gužve na jednoj od autocesta do mora.

Pokretanje videa...

Gužve u prometu na autocesti A1 00:49

VIDEO Plamen još guta jahtu: 'Trudimo se da vatra ne dođe do nafte, problem je u plastici...'

MAKARSKA - Nešto prije ponoći zapalila se motorna jahta duga 24 metra na kojoj je bilo troje ljudi. Vatru još gase, a zapovjednik DVD-a Makarska kazao je da je ovo gašenje požara komplicirano jer je jahta okrenuta na bočnu stranu. - Držimo sve pod kontrolom. Teško nam je ugasiti ju zbog njene pozicije. Trudimo se da vatra ne dođe do nafte. Smišljamo plan kako da najbrže ugasimo požar. Problem je u plastici koja gori. Trenutačno nabavljamo još opreme pa ćemo pokušati ispuniti pjenom cijelu površinu unutra. Goriva nema puno koliko znamo - rekao je zapovjednik Mario Čović. Srećom, u požaru nema odzlijeđenih.

Pokretanje videa...

Požar jahte u Makarskoj 00:38

VIDEO Gvardiol za mikrofonom: Evo kako uživa u noćnom klubu

VIR - Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol nakon Europskog nogometnog prvenstva uživa na Viru. Uživao je tako u jednom noćnom klubu gdje je pjevao bosanskohercegovački folk pjevač, Osman Hadžić. U jednom mu se trenutku naš nogometaš pridružio na pozornici pa su zajedno zapjevali pjesmu 'Titanik'. Gvardiol je znao sve riječi ove pjesme, a osmijeh nije skidao s lica. 'Joško je bio jako pristupačan, fotografirao se sa svima i dijelio autograme', rekla nam je čitateljica 24sata.

Pokretanje videa...

Joško Gvardiol u izlasku 00:48

VIDEO Buktinja u Makarskoj: Planula jahta, borba s vatrom traje cijelu noć, zatvorili su rivu

MAKARSKA - Luksuzna jahta planula je na vezu nešto prije ponoći, a u tom su trenu na brodu bile tri osobe, no nisu ozlijeđene. Sve vatrogasne snage s makarskog područja sudjelovale su u intervenciji, a borba s vatrom trajala je cijelu noć. Nakon što se stvore uvjeti, obavit će se i očevid. Buknuo je požar i na Čiovu, u lučici u Slatinama, gdje se zapalio brod tvrtke Bura Line. Taj požar su lokalizirali oko 4 ujutro.

Pokretanje videa...

Požar jahte u Makarskoj 03:53

VIDEO Ovo su najluđi i najbolji kostimi Eura u Njemačkoj: Dok čekamo nogomet, malo zabave!

NJEMAČKA: Gotov je prvi krug Eura, navijači 16 reprezentacija još će uživati i nadati se kako će njihova momčad otići do kraja, naši "vatreni" već su na godišnjim odmorima, nismo uspjeli izboriti 2. krug. Ekipa iz Reutersa napravila je video kompilaciju najluđih kostima navijača, najboljeg navijanja, uživajte još malo u kadrovima iz Njemačke...

Pokretanje videa...

Nogometni fanovi na Euru 2024 08:57

VIDEO Gattuso s trupama došao na otvoreni trening, pogledajte vatrenu dobrodošlicu navijača!

SPLIT - Hajduk i novi trener 'bilih' Gennaro Gattuso razveselili su sve navijače splitskog kluba i otvorili tribine treninga za navijače na pomoćnom igralištu Poljuda. Ljubitelji Hajduka tako će po prvi put moći svjedočiti radu talijanskog stratega koji je ranije u lipnju preuzeo klub i nada se odvesti ga prema tituli hrvatskog prvaka. Gattuso i igrači dobili su vatrenu dobrodošlicu od otprilike 2000 navijača po dolasku na trening.

Pokretanje videa...

Otvoreni trening Hajduka za navijače 00:34

'Publika i dalje vjeruje ljudima, a ne umjetnoj inteligenciji...'

Raspravljamo o autorskim pravima i zaštiti intelektualnog vlasništva u svakodnevnim situacijama: zašto ono što pronađemo na internetu ne možemo koristiti besplatno, kako se reguliraju autorska prava kada je u pitanju proizvod umjetne inteligencije, kako ne prekršiti tuđa prava na intelektualno vlasništvo i zaštititi svoja?
VIDEO