Obavijesti

News

Komentari 25

VIDEO Ukrajinci: Iskrcali smo se na Krimu i podigli zastavu!

VIDEO Ukrajinci: Iskrcali smo se na Krimu i podigli zastavu!
1

Na Telegramu se tvrdi i da je podignuta ukrajinska zastava na teritoriju Krima, a društvenim mrežama kruže snimke na kojima se vidi ukrajinska zastava

VIDEO

Kijev tvrdi kako su ukrajinske obavještajne snage izvele su desant na Krim uz pomoć mornarice.

- U četvrtak ujutro ukrajinska Obavještajna služba obrane u suradnji s mornaricom izvršila je iskrcavanje na teritoriju privremeno okupiranog Krima. Na Telegramu se tvrdi i da je podignuta ukrajinska zastava na teritoriju Krima, a društvenim mrežama kruže snimke na kojima se vidi ukrajinska zastava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ukrajinci objavili snimku: Iskrcali smo se na Krimu i podigli zastavu 01:10

- Kao rezultat neprijatelj je pretrpio gubitke, a uništena je i ruska vojna oprema - stoji u priopćenju ukrajinskih vojnih obavještajaca na Telegramu.

- Svi ciljevi i zadaci su ispunjeni - dodali su naglašavajući da nijedan Ukrajinac nije ozlijeđen. Također tvrde da su podigli ukrajinsku zastavu na teritoriju Krima.

Ovu informaciju za ukrajinske medije Hromadske i Suspilne potvrdio je Andrij Jusov, predstavnik Obavještajne službe obrane Ukrajine.

Bizarno! Pogledajte što je Putin rekao u svom prvom obraćanju javnosti nakon smrti Prigožina

- U sklopu specijalne operacije izvršen je desant na poluotok. Obavještajna služba obrane Ukrajine u suradnji s mornaricom provela je specijalnu operaciju, ostvarila cilj, a među ljudstvom nije bilo žrtava. Specijalna operacija se nastavlja, ne otkrivamo sve detalje, gubitaka ima u ljudstvu neprijatelja, kao i u snagama i sredstvima. Podaci o broju žrtava se još zbrajaju”, kratko je poručio Jusov.

Video iskrcavanja objavljen je i na društvenim mrežama GUR-a Ministarstva obrane Ukrajine.

- U noći 24. kolovoza održana je operacija GUR-a Ministarstva obrane Ukrajine kao podrška mornarici na privremeno okupiranom Krimu. Specijalne jedinice na plovilima iskrcale su se na obalu u području naselja Olenivka i Majak - stoji u poruci objavljenoj na Facebooku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO

Zelenski u posjetu bojišnici: 'Ovi momci se bore za našu zemlju'
REGIJA SUMI

Zelenski u posjetu bojišnici: 'Ovi momci se bore za našu zemlju'

Ukrajinski predsjednik odlikovao je vojnike, u pratnji glavnog zapovjednika vojske Oleksandra Sirskija, u podzemnom skloništu

Kremlj optužio Ukrajince: 'Vi se igrate s vatrom, pripazite...'
SVE ZBOG NUKLEARKE

Kremlj optužio Ukrajince: 'Vi se igrate s vatrom, pripazite...'

Glasnogovornik ukrajinskog ministarstva vanjskih poslova Heorhij Tikhji opovrgava izvješća da su ukrajinske snage otvorile vatru na nuklearnu centralu ili djelovali u njezinoj blizini
Rusi napali Ukrajinu dronovima pa su im oni uzvratili: 'Gorjelo je skladište nafte u Uralu'
NOVI NAPAD

Rusi napali Ukrajinu dronovima pa su im oni uzvratili: 'Gorjelo je skladište nafte u Uralu'

Hitne službe su rekle da i dalje istražuju uzrok požara u Permskom kraju u gorju Ural, 1500 kilometara od ukrajinske ratne zone