Obavijesti

News

Komentari 63

VIDEO 'Trajekt u Splitu iskrcao nas je na rikverc! Potrajalo je'! Jadrolinija objasnila što je bilo

VIDEO 'Trajekt u Splitu iskrcao nas je na rikverc! Potrajalo je'! Jadrolinija objasnila što je bilo
4

Trajekt je bio pun kamiona pa je samo iskrcavanje trajalo minimalno 45 minuta. Tad sam ja izašao, a bilo ih je još iza mene, ispričao nam je čitatelj koji je bio na trajektu koji plovi na relaciji Brač - Split

VIDEO

Trajekt Hrvat isplovio je u srijedu oko 11,45 sati s Brača, a kad je stigao u Split nije mogao odmah pristati i iskrcati putnike. Obavijestili su nas kako će se okrenuti i iskrcati nas na rikverc, rekao nam je čitatelj koji je bio na trajektu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Trajekt Hvar-Brač: Vozači moraju izlaziti na rikverc 00:27

Jadrolinija: Svi su se iskrcali

Činilo mu se da je bilo nekakvih problema s rampom.

- Nisu je mogli spustiti 5,6 minuta pa su nas obavijestili nešto u stilu da imaju tehničke poteškoće s rampom i da su prisiljeni okrenuti trajekt i iskrcati se na rikverc. Trajekt je bio pun kamiona pa je samo iskrcavanje trajalo minimalno 45 minuta. Tad sam ja izašao, a bilo ih je još iza mene - ispričao nam je čitatelj.

Na nekim linijama s manjim trajektima ovakvih je iskrcavanja znalo biti dosta, no kod trajekta s više vozila to izaziva zastoje i probleme.  Iz Jadrolinije su nam poručili kako su se na ovakvo iskcravanje odlučili iz predostrožnosti.

- Ovim putem vas obavještavamo da je posada trajekta "Hrvat", sukladno najnovijim uputama o sigurnosti posade i putnika broda, odlučila iskrcaj u Splitu napraviti na drugoj rampi trajekta. Ovakav se iskrcaj provodi iz predostrožnosti dok se ne utvrdi ispravnost tehničkog funkcioniranja sustava. U međuvremenu, sva su vozila iskrcana te je brod u redu - poručili su nam.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 63

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.