Obavijesti

News

Komentari 42

VIDEO Saharski pijesak: Ovako je u petak izgledalo nebo iznad Zagreba. Danas će biti još gore

ZAGREB - Čitatelj nam je poslao video neba iznad Zagreba u petak. Prema stranici AccuWeather, u petak je kvaliteta zraka bila prosječna. Za subotu su objavili da je u zraku visoka razina onečišćenja. I na stranici Ministarstva gospodarstva piše da je kvaliteta zraka u Zagrebu loša. Ako osjetite otežano disanje ili iritaciju grla, smanjite vrijeme na otvorenom, predlažu stručnjaci

Pokretanje videa...

Saharski pijesak u Zagrebu 00:28

Više o saharskom pijesku pročitajte OVDJE.

VIDEO Slaven - Dinamo 4-1: Evo kako su 'modri' pretrpjeli novi težak poraz za totalnu uzbunu

KOPRIVNICA - Prvak je nakon devetke u Münchenu došao isprati okus gorkog poraza, a umjesto toga dobio je novi šamar. Gol Petkovića poništio je Crepulja, a u nastavku pogađali Liber, Dolček i Nestorovski

Pokretanje videa...

Sažetak Slaven Belupo - Dinamo 01:36

Pogledajte reakciju Poljuda kad je spiker pročitao Gattusovo ime

SPLIT - Gennaro Gattuso dobio je simpatije navijača nakon otvorene kritike predsjednika kluba poslije smjene Nikole Kalinića, a podržali su ga i navijači uoči utakmice protiv Gorice velikim pljeskom

Pokretanje videa...

Ovacije na Poljudu 02:02

VIDEO Spektakularne scene iz Splita: Skakači oduševili publiku skokovima s 10 metara

SPLIT - Humanitarni događaj pod nazivom Najluđi skakač Hrvatske napunio je 15. rujna tribine na vanjskom bazenu Poljuda. Antonio Plazibat, poznati splitski kickboksač, organizator je natjecanja. Sav prihod donirat će se splitskom Dječjem domu Maestral.

Pokretanje videa...

Spektakularne scene iz Splita: Skakači oduševili publiku skokovima s 10 metara 00:58

Mirna Medaković rangirala hrvatske serije: 'U dobru i zlu' ili 'Kud puklo da puklo'

Popularna glumica iz aktualne serije 'U dobru i zlu' rangirala je neke od ostalih hrvatskih serije i tako jasno dala svoje mišljenje o tome koja joj je najbolja.
VIDEO

VIDEO Pretresli kuću Josipa Škorića: Sumnja se i da je nju kupio novcem od mita?

OSIJEK - USKOK je u subotu uhitio Josipa Škorića, Zorana Škorića i Sandu Bajtl zbog sumnje na korupciju. Policija je trenutno pred kućom Josipa Škorića. Pretres je trajao osam sati. Kako neslužbeno doznajemo, razlog uhićenja je namještanje poslova za bukobrane na osječkoj obilaznici i u ostatku Hrvatske. Sumnja se da je Škorić dobivenim mitom izgradio kuću.

Pokretanje videa...

Pretres imovine Josipa Škorića 01:18

VIDEO Divlje svinje razveselile školarce u Puli: 'One su isto žurile u školu. Pratile su nas'

PULA - Ako ste mislili da ste jedini kasnili u školu, niste! Divlje svinje također su žurnim korakom krenule na nastavu. "Mi smo se žurili, žurile su se i one. Nisu nas prepale, ali su nas iznenadile. Mama svinja je očito isto svoje školarce spremila za školu", kazao je čitatelj koji je snimio ovu jutarnju šetnju divljih svinja. Dodao je da su neko vrijeme hodale uz njih.

Pokretanje videa...

Veprovi 00:16

VIDEO Strankinju spašavali s opasne planine na Pagu. Jedan poginuli nakon pada sa stijene

OTOK PAG - Prilikom penjanja na opasnu stijenu na plaži Beritnica na otoku Pagu preminuo je jedan čovjek, dok službe drugog spašavale, potvrdila nam je ličko-senjska policija. Zemaljske ekipe HGSS-a iz Zadra i Gospića intervenirale su na terenu i uspješno izvukle unesrećenu osobu iz stijene. Na terenu je bio i helikopter HRZ-a s ekipom letača spašavatelja. Penjački par penjao se na stijenu Stogaj, gdje je došlo do nesreće. Radi se o stranim državljanima, kazali su iz HGSS-a.

Pokretanje videa...

Otok Pag: Jedna osoba poginula pri padu sa stijene 00:27

VIDEO Ugrožene bebe kornjače hrle do oceana, a pomažu im volonteri: 'Predatori vrebaju'

AFRIKA, KENIJA - Sićušne peraje uzburkavale su pijesak dok su tek izlegnute morske kornjače izlazile iz jaja na plaži u Mombasi, započinjući opasno putovanje do oceana. Volonteri su nadgledali kornjačice od kojih svaka nije bila veća od dlana, osiguravajući da sigurno prođu kratak, ali opasan put do mora. Putovanje mladunaca od 'gnijezda' do mora je opasno, a samo mali postotak preživi prve dane u oceanu. Predatori, umjetna svjetla i ljudi predstavljaju značajne izazove za njihov opstanak, prenosi Reuters. Njihovo potencijalno izumiranje moglo bi imati dalekosežne posljedice za biološku raznolikost oceana i, u konačnici, ljudski život.

Pokretanje videa...

Ugrožene bebe kornjače stižu do mora uz pomoć kenijskih volontera 04:36

Maleno mjesto u Italiji skriva zlokobnu kuću: ‘Gosti su umirali u mukama, duhovi su još tu’

Maleno selo Voltri u Italiji skriva zlokobnu kuću. Pripadala je obitelji s mentalnim problemima, a kako priča kaže, ubijali su njihove goste na brutalne načine. Pogledajte novu epizodu 'Misterija'
VIDEO

VIDEO Zapalilo se reciklažno dvorište u Rijeci: 'Čula se kao eksplozija, nije prvi put da gori'

RIJEKA Na deponiju u sklopu reciklažnog dvorišta na Pehlinu noćas je izbio požar. - Čula se kao eksplozija, ovo nije prvi put da gori na deponiju - rekao nam je čitatelj koji živi u blizini. Iz JVP Rijeka potvrdili su nam događaj te kako je više snaga na terenu.

Pokretanje videa...

Požar na riječkom reciklažnom dvorištu 00:39