VIDEO Ranjenom policajcu iz Beograda izvadili su strijelu iz vrata, doznaju se detalji napada | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 18

VIDEO Ranjenom policajcu iz Beograda izvadili su strijelu iz vrata, doznaju se detalji napada

VIDEO Ranjenom policajcu iz Beograda izvadili su strijelu iz vrata, doznaju se detalji napada
6

Ministar policije Ivica Dačić, koji je odmah nakon napada otišao u Urgentni centar kod ozlijeđenog policajca, ispričao je sve detalje napada i pokazao fotografiju ranjenog Miloša...

VIDEO

Policajac Miloš Jevremović (34) teško je ranjen u terorističkom napadu u Beogradu, koji se dogodio ispred ambasade Izraela na Dedinju, kada mu je nepoznati napadač, najvjerojatnije pripadnik vehabija, pucao iz samostrela u vrat, prenosi Telegraf.rs. Napadača su ubili. 

Užas u Beogradu: Samostrelom pogodio policajca kod izraelske ambasade. Napadača su ubili
Užas u Beogradu: Samostrelom pogodio policajca kod izraelske ambasade. Napadača su ubili

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Užas u Beogradu: Samostrelom pogodio policajca kod izraelske ambasade. Napadača su ubili 01:22

 

Ministar policije Ivica Dačić, koji je odmah nakon napada otišao u Urgentni centar kod ozlijeđenog policajca, ispričao je sve detalje napada i pokazao fotografiju ranjenog Miloša, koji je po prijemu hitno odveden u operacijsku salu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Beograd: Ivica Dačić 04:29

On je, kako pišu, samo pukom srećom preživio napad. Kako je rekao ministar, policajcu je život spasilo to što nije izvadio strijelu iz vrata.

- Policajac je uspio obraniti ambasadu, svoj život. Mi smo mislili da će napadač ostati živ, da možemo saznati još nešto. Činjenica je da se radi o vehabijama. Osim samostrela, bio je naoružan i nožem. Prvo treba utvrditi točan identitet te osobe. Njegove relacije, s kim je povezan, što je i je li nešto vezano za njega što se tiče terorizma. Mi sada pričamo o mogućim motivima, ali nema drugog motiva zašto bi netko napao policajca. Zadržano je još jedno lice koje se kretalo blizu. Očekujem da ćemo u sljedećih nekoliko sati imati identitet osobe, da će stvari biti jasnije. U ambasadi nitko nije bio ugrožen u trenutku napada, njih osiguravaju druge jedinice. Inače, javile su nam se druge države da pomognu u istrazi - rekao je ministar prilikom obraćanja medijima, piše Telegraf.rs. 

Novinarima se obratio i profesor Pavle Gregorić, načelnik odjela Kirurgije Urgentnog centra koji je govorio o ozljedama policajca, piše Blic.rs

Jezive tajne obitelji Bundy: Ted je kao dijete htio ubiti tetu, bio je opčinjen seksom i nasiljem...
Jezive tajne obitelji Bundy:  Ted je kao dijete htio ubiti tetu, bio je opčinjen seksom i nasiljem...

- Ono što je vitalno, zbrinut je, završena je operacija, stabilan je i upućen je na intenzivnu njegu na daljnje liječenje. S obzirom da su vaskularni kirurzi odradili svoj posao perfektno. Povrijeđeni su meka tkiva i mišići vrata, samostrel je izvađen van. Pacijent je stabilan i spreman. I dalje ćemo voditi računa o njemu u jedinici intenzivne njege - rekao je profesor Pavle Gregorić.

Beograd: Ispred veleposlanstva Izraela policajac pogođen samostrelom u vrat pucao u napadača i ubio ga
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO