Obavijesti

News

Komentari 96

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.

Pokretanje videa...

Kopanje pored kuće gdje je nestala mala Danka 01:30

Više pročitajte OVDJE.

VIDEO Osijek nakon skoro dvije godine dobio Rijeku u derbiju. Evo kako je osigurao Europu

OSIJEK - Rudeš je u subotu iznenadio Lokomotivu i vratio se nakon zaostatka 3-0. Uzeo je bod u remiju što se pokazalo presudnim u borbi za Europu naredne sezone. Osijek je dan kasnije pobijedio Rijeku u derbiju 2-0 i ide u kvalifikacije za Konferencijsku ligu. Osječani su Riječane dobili nakon 617 dana, a junaci u derbiju bili su Roko Jurišić i Anton Matković.

Pokretanje videa...

Sažetak: NK Osijek vs NK Rijeka 2:0 01:36

VIDEO Evo kako su Trajkovski i Pukštas preokrenuli Goricu

SPLIT - Nogometaši Hajduka preokretom su pobijedili Goricu 2-1 u 35. kolu HNL-a. Splićani su primili gol u 23. minuti, a strijelac je bio dinamovac Gabriel Rukavina čiji je tata nekada igrao za Hajduk. Ipak, domaćin se uspio vratiti i okrenuti rezultat. Prvo je Trajkovski zabio sedam minuta kasnije, a konačnih 2-1 postavio je Rokas Pukštas zabivši od bloka.

Pokretanje videa...

Sažetak: HNK Hajduk Split vs HNK Gorica 2:1 01:36

Goran Vinčić Vinča: 'Ja čim vidim policajca, dajem mu mito'

Gost velikog intervju je komičar Goran Vinčić Vinča. Otkrio nam je kako se ponaša kada ga policija zaustavi, ali i kako glasa na izborima. Pogledajte i u videu na YouTube kanal 24sata
VIDEO

VIDEO Katastrofa u Kini: Velike poplave potopile brojna mjesta. Stižu nove kiše i rast vodostaja

KINA Nakon obilnih kiša dijelove Nanninga pogodile su velike poplave, a očekuje se da će u dijelovima juga Kine vodostaji u ponedjeljak porasti od dva do osam metara. Zbog visoke vode čamcima su spašavali ljude iz domova, a među njima i 95-godišnju ženu koja je nedavno operirala srce.

Pokretanje videa...

Obilne poplave u Kini 00:54

Filip Juričić: 'Ne primjećujem popularnost među ženama'

Poznati glumac Filip Juričić otkrio nam je najbolji savjet svog oca, zašto voli jahanje i koju osobnost dijeli s konjima, te gledaju li sinovi njegove serije i filmove. Pogledajte video i na YouTube kanalu 24sata
VIDEO

Pogledajte kako trajekt 'Oliver' prvi put uplovljava u Velu Luku

KORČULA - Ovaj 27 godina stari trajekt prvi je put trebao isploviti 10. travnja uz svečanosti i sirene s brodica, no sve je naprasno otkazano jer su na njemu uočeni nedostaci. O čemu se radilo, nitko nikad ni riječi nije rekao. U subotu popodne trajekt koji je nazvan prema Oliveru Dragojeviću je isplovio iz Rijeke prema Veloj Luci.

Pokretanje videa...

Ulazak Olivera u Vela Luku 00:35

VIDEO Nevjerojatni prizori iz Nevade: Cvrčci prekrili kuće, već se danima bore s najezdom

NEVADA - Ogromni rojevi cvrčaka koji mogu narasti do 5 cm već danima izazivaju velike probleme za obitelji i farmere na sjeveru Nevade. Kukaca ima toliko da su potpuno prekrili neke kuće, a vlasnici se protiv najezde bore puhačima lišća. Američko ministarstvo poljoprivrede također je upozorilo da mormonski cvrčci mogu izazvati i velike ekonomske i ekološke štete.

Pokretanje videa...

Cvrčci u Nevadi 00:54

VIDEO Pogledajte kako su klinci i rezerve Dinama srušili Slaven. Mladi Vrbančić junak u drami

KOPRIVNICA - Iako bez 17 igrača, od čega su većina bili prvotimci, Dinamo je slavio na gostovanju kod Slaven Belupa. U uzbudljivoj utakmici, 'modri' su pobijedili 3-2, a pogodak odluke dao je Luka Vrbančić (18) u 93. minuti. Sergej Jakirović od prve minute na teren je poslao rezerve, a kasnije je uveo juniore među kojima je bio i njegov sin Leon Jakirović (16). Pogotke za Dinamo dali su još i Fran Brodić te Sandro Kulenović dok su za Slaven pogađali Daniel Štefulj i Adriano Jagušić (18) kojem je to bio prvijenac za 'farmaceute'.

Pokretanje videa...

NK Slaven Belupo vs GNK Dinamo Zagreb 2:3 01:20

VIDEO Rudeš je ispao pa počeo igrati! Evo kako je Lokomotiva vjerojatno prokockala Europu

ZAGREB - Nogometaši Rudeša odigrali su 3-3 protiv Lokomotive u utakmici u kojoj su si 'lokosi' lako moguće zapečatili sudbinu kada se radi o četvrtom mjestu koje vodi u Konferencijsku ligu. Lokomotiva je imala 3-0 na poluvremenu pa u nastavku prosula prednost i uhvatila samo bod. Čop je dao dva gola, Marić jedan, a onda su Korač, Mrčela i Šare donijeli tek osmi bod Rudešu ove sezone. Tako bi se ova utakmica mogla pokazati presudnom, Osijek je odahnuo nakon današnjeg rezultata i izgledniji je putnik u Europu naredne sezone.

Pokretanje videa...

Sažetak: NK Rudeš vs NK Lokomotiva Zagreb 3:3 01:32

VIDEO Šok u Bjelovaru: 'Uvijek je bio miran, ne mogu vjerovati da bi on napravio tako nešto'

BJELOVAR - Stravičan zločin šokirao je u subotu ujutro bjelovarsko Radničko naselje. Kako su nam potvrdili iz bjelovarske policije, u kući su pronađeni mrtva žena i muškarac. Još jedna žena s teškim ozljedama prevezena je u Opću bolnicu Bjelovar. Kako piše Moj portal, muškarac je ubio punicu, a ženu nožem ubo u vrat. On si je navodno presudio pred očima policajaca. Mještani su u šoku, ne mogu vjerovati da je njihov susjed, za kojega kažu da je inače uvijek bio miran, napravio tako nešto. Počinitelj, njegova supruga i punica žive u istoj kući, ona u prizemlju, oni na katu.

Pokretanje videa...

Ubojstvo u Bjelovaru 01:18