Obavijesti

News

Komentari 2

VIDEO Otišla brati šljive pa zapela u potoku kraj Pleternice, dronom je u mraku našao HGSS

VIDEO Otišla brati šljive pa zapela u potoku kraj Pleternice, dronom je u mraku našao HGSS
6

Što joj se dogodilo i zbog čega je ostala tako dugo u potoku još nitko ne zna. Kako doznajemo nesretnice je od kuće bila udaljena svega 700 metara zračne linije. Ženu su prevezli u bolnicu

VIDEO

Spasilački timovi HGSS-a uspjeli su u utorak, nešto prije ponoći, pronaći ženu (83) koja je jučer nestala na području Pleternice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Akcija je trajalo gotovo 10 sati, nakon što je stigla prva informacija da se žena nije vratila kući. Prvi su na teren izašli članovi HGSS-ove stanice u Požegi.

- U potragu je uključen K9 potražni tim, dvije bespilotne letjelice, zapovjedno vozilo i quad. Potraga obuhvaća i korita potoka Vrbova koje je pretraženo te rijeke Lonđe. Potraga se nastavlja i tijekom noći te se u 23.05 pomoću bespilotne letjelice osoba locira u koritu potoka Vrbova - otkrili su iz HGSS-a.

Odmah su se spustili u potok kako bi je izvukli te su je na kraju predali timu Hitne pomoći. 

HGSS-ovci su dodali kako je u potrazi sudjelovalo 13 članova HGSS Stanice Požega, a zbog zahtjevnosti terena i hitnosti dodatno su uključeni DVD Pleternica sa sedam pripadnika, po jedan zaposlenik JVP-a , sedam pripadnika MUP-a, a potrazi se priključilo i 27 mještana.

Kako neslužbeno doznajemo žena je u utorak ujutro otišla u šljivik da bi brala šljive. Temperatura zraka je od samog jutra rasla i ona se najvjerojatnije otišla rashladiti u obližnji potok. Što joj se dogodilo i zbog čega je ostala tako dugo u potoku još nitko ne zna. Kako doznajemo nesretnice je od kuće bila udaljena svega 700 metara zračne linije. U srijedu je obitelj žene, koja je na sreću pronađena živa, odvela na liječnički pregled u požešku bolnicu kako bi se utvrdilo što joj se dogodilo i zbog čega je završila u potoku Vrbova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Špijun: Druže Tito, Staljin mi je osobno naredio da vas ubijem!
FELJTON: NAJTAJNIJI AGENT (4.DIO)

Špijun: Druže Tito, Staljin mi je osobno naredio da vas ubijem!

Plus+ 4. dio: Svakog dana donosimo feljton o Ivanu Krajačiću zvanom Stevo, čovjeku koji je s Josipom Brozom Titom imao posebnu vezu, a kojeg su se mnogi bojali
Igrač iz Hrvatske osvojio je 1,4 mil. € na Eurojackpotu! 'Isprva nisam mogao vjerovati u to...'
SRETNIK IZ HRVATSKE

Igrač iz Hrvatske osvojio je 1,4 mil. € na Eurojackpotu! 'Isprva nisam mogao vjerovati u to...'

Isprva stvarno nisam mogao vjerovati. Provjeravao sam više puta vidim li dobro, da su ipak moji brojevi izvučeni, kazao je sretnik...