Obavijesti

News

Komentari 6

VIDEO Novi zastupnik iz redova DP-a održao osebujan govor: Ja sam Kukavica, ali se ne bojim!

HRVATSKI SABOR - Nakon konstituirajuće sjednice, Sabor danas izglasava povjerenje novoj Vladi koju u Saboru prezentira danas predsjednik Vlade Andrej Plenković. U govorima prije predstavljanja predstavio se novi zastupnik u Saboru Ivica Kukavica. "Moje prezime je Kukavica, ali vidjet ćete da se ne bojim", kazao je Kukavica. Pozdravio je i svoj rodni Imotski, naglasio da je bio branitelj te kazao kako do dolaska DP-a nije bilo prave desnice.

Pokretanje videa...

Ivica Kukavica 05:37

Predstavljanje Vlade u Saboru pratite uživo OVDJE.

FOTO Snažne eksplozije potresle Bejrut, gusti dim je prekrio grad

BEJRUT, LIBANON - Nekoliko eksplozija potreslo je libanonski glavni grad Bejrut u petak, javljaju CNN-ovi reporteri s terena. Ogromni oblaci dima nadvili su se nad gradom iz južnih predgrađa Bejruta. Čule su se glasne detonacije. Izraelske obrambene snage (IDF) odbile su komentirati.

Pokretanje videa...

Bombardiranje Bejruta 01:36

VIDEO Bjelicu pitali o famoznoj 'korporaciji': 'Bilo je tada obostranih podbadanja...'

Igrali ste za korporaciju, a ne za sebe. Pi*** vam strinina. Je**** vas korporacija! Bit ćete gladni kruha od korporacije, ja vam kažem, govorio je Nenad Bjelica trenerima Rijeke prije dvije godine kada je s klupe vodio Osijek. Pod 'korporacija' mislio je na Dinamo, a baš je danas na Maksimiru predstavljen kao novi/stari trener 'modrih'. Evo što je odgovorio kada su ga novinari upitali o famoznoj 'korporaciji'

Pokretanje videa...

Korporacija? Bilo je tad obostranih podbadanja... 01:43

VIDEO Najezda dosadnih buba! Očajni Slavonac: 'Smrdljivi martini su svuda, ulaze u kuću'

Mnogi su primijetili najezdu smrdljivih martina. Snimku nekoliko primjeraka ove 'dosadne bube' poslao nam je jedan čitatelj iz okolice Đakova. - Svuda su, ulaze i u kuću - kaže nam očajan Slavonac.

Pokretanje videa...

Najezda smrdljivih martina 00:29

VIDEO Uragan Helene u SAD-u nosi sve pred sobom! Izdali upozorenje za 60 mil. ljudi

FLORIDA - Šest saveznih država proglasilo je izvanredno stanje dok tropska oluja Helene pogađa jugoistok SAD-a nakon što je kao uragana 4. kategorije pogodila područje Floride. Upozorenja su izdana za 60 milijuna ljudi u 12 saveznih država. Vlasti su potvrdile najmanje jednu smrt na Floridi povezanu s uraganom, no postoji strah da bi broj žrtava mogao rasti. Helena je sedmi najjači uragan u povijesti koji je pogodio Floridu. Porast vodostaja mogao bi mjestimice na obalama doseći i 6 metara.

Pokretanje videa...

Oluja Helene izazvala je kaos širom Floride 02:15

VIDEO Crepovi padali na aute u Zagrebu i oštetili ih. Vlasnici su nervozni jer ne mogu do njih

ZAGREB - U petak oko podneva izbio je požar u zgradi u Cankarevoj ulici u Zagrebu.Vatrogasne ekipe brzo su stigle na mjesto događaja i uspjele staviti požar pod kontrolu, no tijekom intervencije ozlijeđen je jedan vatrogasac. Crjepovi s krova zgrade padali su na ulicu, te oštetili nekoliko parkiranih automobila. Uzroci požara još uvijek nisu poznati, a očevid je u tijeku.

Pokretanje videa...

Požar u Zagrebu: Crijepovi oštetili automobile parkirane ispred zgrade 00:43

Najveća tajna u SAD-u: Testiraju li se na tom području oružja ili skrivaju tragove vanzemaljaca?

Area 51 najtajnije je područje u SAD-u. Neki govore kako tamo testiraju oružje, dok drugi tvrde da skrivaju tragove vanzemaljaca. Pogledajte novu epizodu 'Misterija'
VIDEO

Lokaliziran požar u Zagrebu: Gorjela zgrada na zapadu grada

ZAGREB - Vatrogasci su pohrlili na gašenje požara na Črnomercu. Kako doznajemo, gorio je dio zgrade u Cankarevoj ulici. Požar je krenuo s krovišta. Stanari su izašli na ulicu, više vatrogasnih vozila je bilo na terenu kako bi ugasili veliku buktinju. Požar je oko 11:30 lokaliziran. Jedan vatrogasac je lakše ozlijeđen.

Pokretanje videa...

Drama u Zagrebu: Gorjela zgrada, ozlijeđen je vatrogasac 01:45

Jezivi podzemni tuneli koje su borci Hezbolaha ručno kopali: Gradili ih u tajnosti 14 godina

LIBANON - Tunele su iskopali borci Hezbollaha ručnim bušilicama, malo po malo, otkriveno je 2020. Tunel se gradio u tajnosti 14 godina i dug je kilometrima, pokaze snimka. - Strahuje se da je Hezbollahova mreža tunela postala još veća i sofisticiranija u četiri godine od otkrića ovog tunela, što predstavlja velik izazov za Izraelce - pišu novinari Telegrapha.

Pokretanje videa...

Hezbollahov tunel na granici Izraela i Libanona 06:42

VIDEO Oluja Helene izazvala je kaos širom Floride: 'Situacija je ekstremna, ostanite u skloništu'

TAMPA, FLORIDA: Jaka oluja Helene poharala je Floridu i izazvali pravi kaos. Oluja s vjetrovima do 215 km/h postala je uragan 4. kategorije, vlasti upozoravaju na moguću katastrofu... Helena je "jedan od najvećih uragana nad Meksičkim zaljevom ovog stoljeća", rekao je stručnjak Michael Lowry. Na snimkama iz Tampe vide se poplavljene ulice, tisuće su ostale bez struje... "Ovo je ekstremna i za život opasna situacija. Ne napuštajte skloništa", upozoravaju iz američke meteorološke službe.

Pokretanje videa...

Oluja na Floridi 02:45

VIDEO Ovako uragan stoljeća izgleda iz svemira, more bi se moglo dići čak do 6 metara...

FLORIDA - Jaka kiša poplavila je ceste i zatvorila zračne luke na Floridi dok se sve jači uragan Helena kreće prema području te države, donoseći prijetnju potencijalno smrtonosne oluje većem dijelu obale.Helena je "jedan od najvećih uragana nad Meksičkim zaljevom ovog stoljeća", rekao je stručnjak Michael Lowry. Iako je nekoliko uragana već pogodilo Sjedinjene Države ove godine, uključujući Béryl i Debby, bili su manje snažni od Helene kada su stigli do kopna. Još tri države, Georgia, Tennessee i Južna Karolina, također će osjetiti posljedice ovog uragana.

Pokretanje videa...

Jedan od najgorih uragana pogodio Floridu 04:01