Obavijesti

News

Komentari 7

VIDEO Nevrijeme pogodilo istok Hrvatske: Srušeni su krovovi, polomljene fasade, prozori...

SLAVONIJA - Veliko nevrijeme, uraganski vjetar i tuča, pogodili su kasno sinoć Osječko-baranjsku županiju. 'Srušeni su krovovi, padala su stabla, polomljene su nam roletne i uništena nam je fasada i dva prozora - javlja nam čitatelj iz mjesta Mrzović dodajući kako su bili bez struje.

Pokretanje videa...

Tijekom noći olujno nevrijeme poharalo je selo Grabovac u Baranji 03:11

VIDEO Justin Timberlake stigao na sud jer su ga uhitili pijanog za volanom. Priznat će krivnju?

Justina Timberlakea (43) zaustavila je policija 18. lipnja u gradu Sag Harboru, oko 160 kilometara istočno od New Yorka, nakon što su primijetili da se njegov BMW nije zaustavio na znaku stop i da nije bio unutar prometne trake. Na prvom ročištu je rekao da se ne osjeća krivim, a sudac je naredio da mu se oduzme vozačka dozvola, izvijestili su američki mediji. Očekuje se da će se Justin Timberlake izjasniti krivim po jednoj točki optužnice za vožnju u pijanom stanju u dogovoru s tužiteljima okruga Suffolk u New Yorku, rekao je izvor za CNN

Pokretanje videa...

Justin Timberlake stigao na sud 01:18

VIDEO Buktinja na A1! Auto potpuno izgorio. 'Stvara se velika kolona prema Zagrebu'

KARLOVAC- Auto je potpuno u plamenu, javljaju nam čitatelji koji su snimili zapaljeni automobil na autocesti A1 između čvora Novigrad i čvora Karlovac u smjeru Zagreba. HAK je obavijestio o prometnoj nezgodi rekavši da se promet odvija po dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 60 km/h. - Kolona je gotovo do tunela sv. Marko u smjeru Zagreba - govori nam čitatelj.

Pokretanje videa...

Zapalilo se vozilo kod Karlovca 00:45

VIDEO Na putu ekstremne kiše: U Pragu postavljaju barijere uz Vltavu, uzbuna i u Austriji

PRAG - Češki vatrogasci diljem zemlje u petak su ojačavali obranu uz rijeke koje bi mogle poplaviti tijekom vikenda, pa tako i u centru Praga su podigli metalne barijere na Vltavi. Pune se tisuće vreća s pijeskom, a slično stanje je i u Austriji koja se priprema za kišni val sa sjevera Italije.

Pokretanje videa...

Primpreme za poplave u Austriji i Češkoj 07:10

VIDEO Pijavica u Makarskoj prohujala iznad grada...

MAKARSKA - Nakon što su jučer snimljene pijavice diljem obale danas je jedna "uhvaćena" i u Makarskoj. Pojavila se na trenutak iznad grada. Olujno nevrijeme nastavlja se i danas iako se očekuje smirivanje. Cijela Europa je na udaru ciklone Boris. Diljem Hrvatske pada obilna kiša i puše snažan vjetar. Pijavice su se pojavljivale jučer tijekom cijelog dana.

Pokretanje videa...

Pijavica u Makarskoj 00:15

Veliki sivi čovjek tjera strah u kosti: Proganja ljude kao zli duh

Veliki sivi čovjek ime je koje su ljudi nadjenuli "prisutnosti bića" koje proganja ljude kao zli duh, a nalazi se na obroncima Ben Macduia, najvišeg vrha škotskog gorja Cairngorms. Pogledajte priču o njemu
VIDEO

TOČI, VOZI, JEDI! Uz Oranž ide INA kupon od 15 €, Lidl 15 € i Wolt 13! Plus još 47 € kupona

AKCIJA Uz godišnju pretplatu za 24 € dajemo ti gorivo, shopping i klopu. U paketu su kuponi od 15 € za INU, 15 € za Lidl i 13 € za Wolt. To je ukupno čak 90 eura kupona, a platio si samo 24 eura

Pokretanje videa...

Isprobaj Oranž i čitaj PLUS+ članke za samo 10 centi te uzmi mjesec dana Pickbox NOW pretplate! 00:52

VIDEO 'Kao da je eksplodirala bomba': U SAD-u vlak naletio na kamion koji je prevozio tenk!

JUŽNA KAROLINA: Teretni vlak naletio je na kamion koji je prevozio tenk kod Goose Creeka u SAD-u. "Bilo je to kao da je bomba eksplodirala", kazali su svjedoci ove teške nesreće. Istraga o nesreći je u tijeku, a pravo je čudo što nitko nije ozlijeđen...

Pokretanje videa...

U SAD-u vlak naletio na kamion koji je prevozio tenk 00:37

VIDEO Kakav kavalir iz Zadra: Mladić usred nevremena prenio djevojku preko potopljene ceste

ZADAR - Molim vas obratite pozornost na kavalira, govori nam čitateljica koja je poslala video iz Zadra u kojem večeras pada snažna kiša. Kako kaže je cijela cesta bila pod vodom jer je kiša naglo pala. Na snimci se vidi i kako muškarac djevojku nosi preko vode. - Kapa dolje, baš mi je drago što se žrtvovao - govori nam čitateljica.

Pokretanje videa...

Kavalir u Zadru 01:09

VIDEO Grdosija od pijavice protutnjala Pelješkim kanalom

KORČULA - Grdosija od pijavice stvorila se u Pelješkom kanalu između Orebića i Korčule. Desetak minuta, koliko je trajala, zainteresirala je, ali i zabrinula mnoge građane koji su se našli tamo, i koji su nam poslali zapanjujuće snimke. S mora je u jednom trenutku prešla i na kopno! Diljem Jadrana su u četvrtak zabilježene pijavice. Do pijavica dolazi pri izrazito nestabilnoj atmosferi na razmjerno malom prostoru, a pojavljuje se ispod olujnoga kišnog oblaka, ciklone Boris koja je donijela obilne kiše, jake udare vjetra i drastičan pad temperature diljem Hrvatske, ali i Europe.

Pokretanje videa...

Pijavica na Korčuli 02:58

Pogledajte ključne trenutke s povijesne misije: Prvi put u svemirskoj šetnji bili su civili

Milijarder Jared Isaacman postao je prvi neprofesionalni astronaut koji je hodao svemirom tijekom misije Polaris Dawn. "Kod kuće svi imamo puno posla, ali odavde Zemlja sigurno izgleda kao savršen svijet", rekao je kad je prvi put izašao u svemir. Uz Isaacmana leti i troje privatno obučenih astronauta - Scott Poteet te Sarah Gillis i Anna Menon - obje zaposlenice SpaceX-a. Bit će pet dana u orbiti 1400 km iznad zemlje.

Pokretanje videa...

SpaceX: Prva privatna šetnja svemirom 03:12