Obavijesti

News

Komentari 63

VIDEO Kiša potopila dijelove Zagreba, palo je za cijeli srpanj. Vatrogasci dobili desetke poziva

VIDEO Kiša potopila dijelove Zagreba, palo je za cijeli srpanj. Vatrogasci dobili desetke poziva
4

Stigla je velika promjena vremena koja donosi osvježenje i kraj toplinskog vala. Na zagrebačkom području noćas je padala obilna kiša, u Dubravi je pod vodom Grižanska. Vatrogasci su imali desetke intervencija zbog poplavljenih podruma i srušenih stabala

VIDEO

Snažno nevrijeme stiglo je sinoć nad Hrvatsku i donijelo obilnu kišu u dijelovima zemlje, a meteo karte pokazuju da su kišni oblaci jutros stigli i nad Istru.

Pokretanje videa...

Potopljena Grižanska 00:27

Na zagrebačkom području kiša je padala gotovo cijelu noć, a na stranici Kad će kiša prenose da je na dijelovima palo i do 100 litara kiše, više nego što je mjesečni prosjek za cijeli srpanj. Na snimkama čitatelja vidi se kako je jutros potopljena Grižanska ulica u Dubravi, a nevrijeme je u Donjoj Dubravi srušilo i stablo.

Ravnateljstvo Civilne zaštite javlja da su noćas imali oko 30 dojava o poplavljenim podrumima, stanovima te srušenim stablima na javnim površinama.

Čitatelji javljaju i da je u Buzinu poplavljen park, ali i stanovi te da su i tamo vatrogasci i jutros ispumpavali vodu.

Kakvo nas vrijeme čeka


U nastavku subote će biti promjenjivo i nestabilno, mjestimice s obilnijom kišom i pljuskovima s grmljavinom koji mogu biti izraženiji. I osjetno svježije. Temperature se očekuju između 24 i 29 Celzija.


U Dalmaciji česta sunčana razdoblja, osobito na krajnjem jugu. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na sjevernom Jadranu umjerena i jaka bura, drugdje sjeverozapadni i jugozapadni vjetar. Na Jadranu će biti između 30 i 35 °C.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 63

VIDEO

Svjedok sudara u kojem su kod Dubrovnika stradali brat i sestra poginuo u padu rampe trajekta
ALBANKA SKRIVILA NESREĆU

Svjedok sudara u kojem su kod Dubrovnika stradali brat i sestra poginuo u padu rampe trajekta

Umjesto da sinu 21 svjećicu stavim na tortu, ja sam ih 21 upalila na groblju. I Kati ću za koji mjesec paliti 19 svijeća. Htjela je biti medicinska sestra. Još joj čuvam kutu, rekla je majka Dragana

Kći šefa Hrvatskih šuma iz afere 'nakaze' kupila MORH-ov stan od 91 m2 za bagatelu!  Renta ga
EKSKLUZIVNO

Kći šefa Hrvatskih šuma iz afere 'nakaze' kupila MORH-ov stan od 91 m2 za bagatelu! Renta ga

Anna Dujić, kći HDZ-ova šefa Hrvatskih šuma, kupila je četverosobni državni stan za 76 tisuća eura. Stan je sad apartman s četiri zvjezdice
Ubo dvojicu Ukrajinaca  u Kastvu i ostavio ih u krvavom BMW-u! Policija: U bijegu je, lovimo ga
STRAVA

Ubo dvojicu Ukrajinaca u Kastvu i ostavio ih u krvavom BMW-u! Policija: U bijegu je, lovimo ga

Nije mi bilo jasno što je bilo. Kad sam došao vidio sam dvojicu muškaraca kako leže u lokvi krvi. Kasnije sam vidio da su izbodeni i da imaju rane kod podlaktica, rekao nam je čitatelj