Obavijesti

News

Komentari 29

VIDEO Kilometarske kolone posvuda, gliser blokirao promet na A1, policija sve prati iz zraka

VIDEO Kilometarske kolone posvuda, gliser blokirao promet na A1, policija sve prati iz zraka
1

Kako doznajemo od PU splitsko-dalmatinske nitko nije zatražio liječničku pomoć, a očevidom će utvrditi što je uzrokovalo izlijetanje automobila

VIDEO

Kako javlja HAK u 13 sati, na većini cesta u smjeru i prema unutrašnjosti države su kolone i zastoji, a vozače se poziva na oprez i strpljenje i zbog prometnih nesreća.

POGLEDAJTE VIDEO: Snimka prometa na A1 kod Lučkog

Pokretanje videa...

gužva na autocesti 00:49

Na autocesti A1 kolone su i zastoji između vijadukta Božići i čvora Maslenica u smjeru Dubrovnika te čvorova Zadar I i Maslenica smjeru Zagreba. Kod Lučkog su kolone u smjeru Zagreba i Dubrovnika duge oko kilometar, a pred naplatom Demerje oko 2 kilometra. 

MUP je objavio i snimku gužve na A1 od Lučkog prema Karlovcu u kojoj se vidi koliko je i dalje gust promet.

Na A1 je jutros između Ravče i Vrgorca u smjeru juga došlo do izlijetanja osobnog automobila s ceste te se prevrnuo gliser kojeg je prevozio.

Kako doznajemo od PU splitsko-dalmatinske nitko nije zatražio liječničku pomoć, a očevidom će utvrditi što je uzrokovalo izlijetanje automobila. Ovo je jedna od nesreća koje su izazvale dodatne zastoje u prometu.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva kolona je pred graničnim prijelazom Rupa u oba smjera, u smjeru Slovenije kolona je oko 1 km, a na Istarskom ipsilonu kolona je prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija oko 5 km, a dijelom se proteže na Istarski ipsilon.

Kolone su na Krčkom mostu u oba smjera, a stvaraju se i kolone na dionicama autocesta kod ulaza i izlaza s autocesta. 

HAK upozorava i na zastoje u blizini turističkih središta, osobito od Makarske i Trogira prema Splitu, na gotovo svim trajektnim pristaništima promet je vrlo gust, a na pristaništu Prizna na ukrcaj čeka kolona vozila duga oko 1,5 km.

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački; Paški most (DC106).
Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 29

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku