Obavijesti

News

Komentari 18

VIDEO Kakav heroj! Bon Jovi je spasio ženu koja je bila na rubu mosta: 'Vratio ju je na sigurno'

VIDEO Kakav heroj! Bon Jovi je spasio ženu koja je bila na rubu mosta: 'Vratio ju je na sigurno'
3

Snimke je podijelila tamošnja policija, a na njima se vidi kako glazbenik prilazi ženi koja je stajala na rubu. Nakon nekoliko minuta razgovora, žena se pomaknula na sigurniju stranu mosta i zagrlila glazbenika

VIDEO

Nevjerojatnim scenama svjedočio je u utorak legendarni Jon Bon Jovi tijekom snimanja spota u Nashvilleu. Glazbenik je pomogao ženi koja se nalazila na rubu pješačkog mosta, prenosi NBC News.

@cnn Nashville police say rock icon Jon Bon Jovi helped persuade a woman to come to safety when he saw her standing on the ledge of a Nashville pedestrian bridge. #cnn #news #bonjovi ♬ original sound - CNN

Snimke je podijelila tamošnja policija, a na njima se vidi kako glazbenik prilazi ženi koja je stajala na rubu. Nakon nekoliko minuta razgovora, žena se pomaknula na sigurniju stranu mosta i zagrlila glazbenika.

Uz njega je bila i nekolicina drugih koji su s njom razgovarali.

- Hvala Jon Bon Joviju i njegovom timu što su pomogli ženi na mostu Seigenthaler u utorak navečer. Bon Jovi ju je, zajedno s drugima, pomogao uvjeriti da siđe s ruba mosta koji se nalazio iznad rijeke Cumberland i vrati se na sigurno - poruka je policije.

Glazbenik je na mostu snimao spot koji je bio otvoren za javnost kad se incident dogodio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.