Obavijesti

News

Komentari 6

VIDEO Jako nevrijeme s tučom pogodilo je Slavonski Brod: 'Ode mi svo cvijeće, a i jagode'

SLAVONSKI BROD - Jaka grmljavina nakon toga je počeo padati led i kiša. Jedno pet minuta sigurno. Uništeno mi je cvijeće i jagode, kazala je čitateljica. Slavonski Brod pogodilo je snažno nevrijeme. DHMZ je najavio da će tijekom dana prevladavati sunčano vrijeme uz moguće lokalne pljuskove sredinom dana, pretežno na istoku zemlje. Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, na Jadranu jugozapadni vjetar.

Pokretanje videa...

Nevrijeme u Slavonskom Brodu 00:19

VIDEO Mesijevski prodor ili golčine s parkinga? Ovo su novi kandidati za najbolji gol sezone

Novih osam golova pobjednika tjednog izbora bori se za mjesto u finalnom izboru Sofascorea Hrvatska za najbolji niželigaški gol sezone i nagradu od 2000 eura. Pogledajte ih

Pokretanje videa...

Sofascore niželigaški gol sezone - 2. polufinale 02:22

VIDEO Trajekt se pokvario kod Ista, putnici ljuti: Vrtjeli smo se 40 minuta, obje rampe ne rade

IST - Na brodu "Vladimir Nazor" u srijedu je došlo do kvara električne instalacije koja se ne može otkloniti u navigaciji te se zbog toga nije odvio iskrcaj na otoku Istu, izvijestili su iz Jadrolinije. Kako su nam javljali čitatelji brod se 40 minuta vrtio u krug u uvali Kosirača te se zaputio nazad za Zadar. Kako doznajemo s terena, obje rampe su u kvaru. - Svi su putnici htjeli na izlaz 2. Nemoguće je bilo. Došao je serviser i otišao na brod. Dok se to ne popravi teret ne može van. Sve su pokušali i onda su se vrtjeli 40ak minuta, izgledalo je kao dao traže odobrenje Uprave. Okrenuli su se i od 11 smo se ukrcali i sad smo stigli - rekla nam je jedna putnica.

Pokretanje videa...

Iskrcaj putnika s trajekta 01:22

VIDEO Projektil iz slobodnjaka, škarice ili volejčina? Glasujte za najbolji niželigaški gol sezone

Ovaj tjedan Sofascore Hrvatska bira najbolji niželigaški gol prošle sezone, a ovo je prvih osam golova koji se bore za mjesto u finalnom izboru u petak. Koji vam je favorit?

Pokretanje videa...

Sofascore niželigaški gol sezone - 1. polufinale 02:33

VIDEO Uf, ovo je moglo završiti gadno! Kamion prikliještio auto i ženu na Ljubljanskoj aveniji

ZAGREB Na Ljubljanskoj aveniji teretnjak je izgurao automobil zbog čega je putnica prignječena uz ogradu izlazila iz auta. Zagrebačka policija potvrdila nam je da u nesreći, oko sedam sati ujutro, nije bilo ozlijeđenih te da je nastala samo materijalna šteta

Pokretanje videa...

Skidanje s Ljubljanske avenije prema smjeru Kerestinec-Ježdovec 00:23

VIDEO Izgorio auto u Zagrebu

ZAGREB - U utorak popodne u Kornatskoj ulici u Zagrebu izgorio je automobil. Na teren je izašlo šest vatrogasaca s jednim vozilom. Čuo sam da ga je vlasnik upalio kako bi provjerio da li radi, ali se zapalio. Skoro je plamen zahvatio i druge parkirane automobile, rekao nam je čitatelj.

Pokretanje videa...

Zapalio se auto 00:45