VIDEO Instruktor vožnje objavio šokantnu snimku prijetnje u Zagrebu: 'Odvalit ću ti šamar' | 24sata
Obavijesti

News

VIDEO Instruktor vožnje objavio šokantnu snimku prijetnje u Zagrebu: 'Odvalit ću ti šamar'

VIDEO Instruktor vožnje objavio šokantnu snimku prijetnje u Zagrebu: 'Odvalit ću ti šamar'
1

Zagrebački instruktor vožnje podijelio je snimku na kojem se vidi kako čovjek prilazi autu i izgovara uvrede i prijetnje: ' Kad ti zviznem šamarčinu majmune jedan '. Prijetnje je prijavio policiji

VIDEO

Ovakve prijetnje i napadi su postala naša svakodnevica. Video je snimljen u srijedu na poligonu u Zagrebu kad je jedan od učenika učio uparkirati auto. Čovjek je prvo lupio po autu, a onda je krenuo s uvredama i prijetnjama, kazao je zagrebački instruktor vožnje koji nam je poslao šokantnu snimku. Instruktor je prijetnje, kako kaže, prijavio policiji.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Verbalni napad za vrijeme polaganja vozačke dozvole 01:31

- Momak!!! Kad ti jednu odvalim, Enes će ti morat platiti sahranu - prijetio je instruktoru čovjek sa snimke. Kako kaže, isti čovjek se također koristi poligonom. 

Instruktor dodaje da oni u ovakvim situacijama moraju ostati pribrani te da ne smiju napustiti vozilo, u suprotnom mogu izgubiti licencu za rad. Čovjek sa snimke se u jednom trenutku nagnuo kroz prozor te je počeo žustrije vikati i vrijeđati instruktora vožnje. 

- Ja ti majmune govorim jer mali ne gleda u nas koji idemo iza. Kad ti zviznem šamarčinu majmune jedan - vikao je čovjek sa snimke. 

Instruktor napominje da su ovakve situacije izrazito stresne za njih, ali i za najčešće mlade učenike vožnje te njihove roditelje. 

- Svima nam tom bude jako stresno, a ja nastojim ostati potpuno pribran. Učenici budu jako potreseni. Kad dođu doma roditeljima ispričaju što se dogodilo, pa onda i oni budu uznemireni pa me zovu i ja ih nastojim smiriti - zaključuje instruktor. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Drama u Zagrebu: Auto izgorio na Slavonskoj kod City Centra!
VIDEO

Drama u Zagrebu: Auto izgorio na Slavonskoj kod City Centra!

Zagrebački vatrogasci dobili su u 13:29 dojavu da na Slavonskoj aveniji gori auto. Na intervenciju su izašli iz postaje Žitnjak te su zatekli požar u razbuktaloj fazi. Kako doznajemo, vozilo je bilo desno u traci te u tom trenutku nitko nije bio ugrožen. Pozvana je i policija
Užas u Zagrebu: 'Ubili su nam pse, mrtve ih je pronašao sin'
POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ

Užas u Zagrebu: 'Ubili su nam pse, mrtve ih je pronašao sin'

To su bili naši mješanci Zara i Bella. Imali su šest godina, a mi smo ih udomili kao bebe. To su miroljubivi psi koji nikome ne bi napravili ništa. Niti su bili agresivni niti su ikoga napadali, rekla nam je Tamara