Obavijesti

News

VIDEO Drama u zagrebačkoj školi: Djecu do daljnjega nećemo puštati na nastavu!

Nitko nam ništa ne govori. Rekli su da će doći do rješenja za 10 dana, ali do tada djecu nećemo slati u školu, rekli su roditelji škole u koju je prebačen dječak problematičnog ponašanja. Nisu za ideju online nastave jer navode da nema smisla da njihova djeca koja su dobro pohađaju nastavu online, umjesto da taj dječak tako prati nastavu

Pokretanje videa...

Izjava roditelja 06:20

Više o slučaju problematičnog dječaka i nove informacije čitajte OVDJE

VIDEO Luda utrka u bundevama na vodi: Teže i više od 400 kila!

U sjevernoj Belgiji, u Kasterleeju je 2008. pokrenuta vrlo zanimljiva utrka - veslačka regata u bundevama. Više od 300 građana okupilo se u nedjelju na novoj utrci. Neke bundeve imaju i preko 400 kilograma, a najteža je imala 1160 kila. Prevelike bundeve ne mogu plutati, prenosi Reuters. Svi su natjecatelji bili kostimirani pa su se mogli vidjeti gusari, štrumfovi, klaunovi...

Pokretanje videa...

Utrka u bundevama 05:17

VIDEO Kaos u New Yorku zbog slavnog glumca: Intervenirala i policija, uhitili su obožavatelja

NEW YORK Na Manhattanu je u nedjelju održano natjecanje na kojem se birao dvojnik glumca Timothéeja Chalameta. Okupilo se više od tisuću obožavatelja koji mu sliče, međutim, kad se, potpuno nepredviđeno, pojavio i Timothée Chalamet, došlo je do kaosa. Prema pisanju Daily Maila, policija je morala intervenirati kako bi rastjerala obožavatelje koji su 'poludjeli'. Uhitili su jednog imitatora, a organizatora kaznili s 463 eura.

Pokretanje videa...

Timothee Chalamet 01:41

VIDEO Imamo li već gol sezone? Pogledajte majstoriju vanjskom Osijeka iz svih mogućih kuteva

DINAMO - OSIJEK 2-4 Luka Modrić ili Ricardo Quaresma? Nijedan, gol kola HNL-a remek-djelo je krilnog napadača Osijeka Hernanija, koji je zabio krasan pogodak u deklasiranju Dinama na Maksimiru. Projurio je po lijevoj strani, smireno pogledao gdje je Nevistić pa zabio pravu majstoriju. Zgoditak portugalskog ofenzivca sigurno će biti u užem krugu kandidata za gol sezone hrvatskog prvenstva!

Pokretanje videa...

Eurogol Hernanija protiv Dinama 00:40

VIDEO Zubčić: Iznabijao sam se, ali nisam ništa strgao. Da sam došao do cilja, pobijedio bih...

SÖLDEN - Filip Zubčić je nakon 2. mjesta u 1. vožnji veleslaloma u Söldenu izletio: "Pao sam dosta jako, malo se iznabijao, ali nisam ništa strgao. Probao sam napasti drugi lauf koliko mogu, nisam izdržao na kraju strmine. Nećemo biti tužni. Malo sam ljut, ali duga je sezona. Pobijedio bih da sam došao do cilja, ali glupo je govoriti što bi bilo kad bi bilo. Skijanje je dobro, a greška glupa i nepotrebna".

Pokretanje videa...

Zubčić nakon pada u Söldenu 00:53

VIDEO Dinamo - Osijek 2-4: Svi golovi derbija, vanjska za TV špice! Evo sažetka s Maksimira

ZAGREB - Osječani su nakon 35 godina slavili u Maksimiru s dva gola razlike, srušili su Dinamo 4-2 i ostavili ga na -7 od vodećeg Hajduka. Pjaca i Jakupović zabili su po dva gola, a potez utakmice svakako je eurogol Hernanija vanjskom stranom kopačke. Pogledajte najbolje trenutke derbija 11. kola HNL-a.

Pokretanje videa...

Dinamo - Osijek 2-4 (sažetak) 01:38