Obavijesti

News

Komentari 9

VIDEO Borba s buktinjom na Žrnovnici: 'Vatra je ušla među kuće, situacija je vrlo ozbiljna!'

ŽRNOVNICA - Požar koji se u utorak poslije podne širio na područje Srinjina u kasnim poslijepodnevnim satima ušao je među kuće u sjevernom dijelu Žrnovnice, izvijestili su iz Županijskog vatrogasnog operativnog središta Split. - Situacija je vrlo ozbiljna plamen je ušao među kuće u sjevernom dijelu Žrnovnice i vatrogasci ulažu napore u obuzdavanju požara, rekli su Hini u vatrogasnom središtu. Na terenu je više od 130 vatrogasaca. Miris paljevine od tog požara osjeća se i u Splitu.

Pokretanje videa...

Srinjine: U poslijepodnevnim satima vjetar je ponovno razbuktao požar koji se širi prema Srinjinama 05:26

Spektakularni video MORH-a: Krila Oluje iznad tunela Učka

UČKA - Iz perspektive Akrobatske grupe 'Krila Oluje' otvorenje druge cijevi tunela Učka izgledalo je spektakularno, objavilo je Ministarstvo obrane. 'Otvorenje druge cijevi tunela Učka predstavlja značajan korak u razvoju cestovne infrastrukture Hrvatske', rekli su iz MORH-a. Dodali su i kako su Krila Oluje svojim nastupom ponovno podsjetila na povezanost Hrvatske vojske sa svojim građanima.

Pokretanje videa...

Spektakularan nastup akrobatske grupe "Krila Oluje" na svečanom otvorenju druge cijevi tunela Učka 01:11

VIDEO Pogledajte vatromet i izlazak igrača Dinama i Hajduka

Nije Maksimir za derbi Dinamo - Hajduk bio pun, našlo se praznih sjedalica na sjeveru gore kao i dijelu južne tribine gdje je smještena Torcida. Iako je u Zagrebu jako zahladilo za ovaj dio godine, kiša je prije utakmice prestala. Koreografije na sjeveru ni jugu nije bilo, ali su domaćini istočne tribine, koja već četiri i pol godine nije u upotrebi zbog posljedica zagrebačkog potresa, ispalili vatromet.

Pokretanje videa...

Vatromet pred derbi 04:20

VIDEO Pokunjeni Timberlake: Pogriješio sam. Ako popijete i jedno piće, ne sjedajte za volan

'Ovo je pogreška koju sam napravio, ali nadam se da onaj tko trenutno gleda i sluša može nešto naučiti iz ove pogreške. Čak i jedno piće - ne sjedajte za volan automobila', rekao je Justin Timberlake, kojemu je naređeno da da izjavu za javnost nakon što je sklopio nagodbu o priznanju krivnje na sudu. Justina Timberlakea (43) zaustavila je policija 18. lipnja u gradu Sag Harboru, oko 160 kilometara istočno od New Yorka, nakon što su primijetili da se njegov BMW nije zaustavio na znaku stop i da nije bio unutar prometne trake. Na prvom ročištu je rekao da se ne osjeća krivim, a sudac je naredio da mu se oduzme vozačka dozvola.

Pokretanje videa...

Pokunjeni Timberlake: Pogriješio sam. Ako popijete i jedno piće, ne sjedajte za volan 05:00

VIDEO Justin Timberlake stigao na sud jer su ga uhitili pijanog za volanom: Priznao krivnju

Justina Timberlakea (43) zaustavila je policija 18. lipnja u gradu Sag Harboru, oko 160 kilometara istočno od New Yorka, nakon što su primijetili da se njegov BMW nije zaustavio na znaku stop i da nije bio unutar prometne trake. Na prvom ročištu je rekao da se ne osjeća krivim, a sudac je naredio da mu se oduzme vozačka dozvola, izvijestili su američki mediji.

Pokretanje videa...

Justin Timberlake stigao na sud 01:18

VIDEO Buktinja na A1! Auto potpuno izgorio. 'Stvara se velika kolona prema Zagrebu'

KARLOVAC- Auto je potpuno u plamenu, javljaju nam čitatelji koji su snimili zapaljeni automobil na autocesti A1 između čvora Novigrad i čvora Karlovac u smjeru Zagreba. HAK je obavijestio o prometnoj nezgodi rekavši da se promet odvija po dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 60 km/h. - Kolona je gotovo do tunela sv. Marko u smjeru Zagreba - govori nam čitatelj.

Pokretanje videa...

Zapalilo se vozilo kod Karlovca 00:45

VIDEO Na putu ekstremne kiše: U Pragu postavljaju barijere uz Vltavu, uzbuna i u Austriji

PRAG - Češki vatrogasci diljem zemlje u petak su ojačavali obranu uz rijeke koje bi mogle poplaviti tijekom vikenda, pa tako i u centru Praga su podigli metalne barijere na Vltavi. Pune se tisuće vreća s pijeskom, a slično stanje je i u Austriji koja se priprema za kišni val sa sjevera Italije.

Pokretanje videa...

Primpreme za poplave u Austriji i Češkoj 07:10

VIDEO Pijavica u Makarskoj prohujala iznad grada...

MAKARSKA - Nakon što su jučer snimljene pijavice diljem obale danas je jedna "uhvaćena" i u Makarskoj. Pojavila se na trenutak iznad grada. Olujno nevrijeme nastavlja se i danas iako se očekuje smirivanje. Cijela Europa je na udaru ciklone Boris. Diljem Hrvatske pada obilna kiša i puše snažan vjetar. Pijavice su se pojavljivale jučer tijekom cijelog dana.

Pokretanje videa...

Pijavica u Makarskoj 00:15

Veliki sivi čovjek tjera strah u kosti: Proganja ljude kao zli duh

Veliki sivi čovjek ime je koje su ljudi nadjenuli "prisutnosti bića" koje proganja ljude kao zli duh, a nalazi se na obroncima Ben Macduia, najvišeg vrha škotskog gorja Cairngorms. Pogledajte priču o njemu
VIDEO

TOČI, VOZI, JEDI! Uz Oranž ide INA kupon od 15 €, Lidl 15 € i Wolt 13! Plus još 47 € kupona

AKCIJA Uz godišnju pretplatu za 24 € dajemo ti gorivo, shopping i klopu. U paketu su kuponi od 15 € za INU, 15 € za Lidl i 13 € za Wolt. To je ukupno čak 90 eura kupona, a platio si samo 24 eura

Pokretanje videa...

Isprobaj Oranž i čitaj PLUS+ članke za samo 10 centi te uzmi mjesec dana Pickbox NOW pretplate! 00:52

VIDEO 'Kao da je eksplodirala bomba': U SAD-u vlak naletio na kamion koji je prevozio tenk!

JUŽNA KAROLINA: Teretni vlak naletio je na kamion koji je prevozio tenk kod Goose Creeka u SAD-u. "Bilo je to kao da je bomba eksplodirala", kazali su svjedoci ove teške nesreće. Istraga o nesreći je u tijeku, a pravo je čudo što nitko nije ozlijeđen...

Pokretanje videa...

U SAD-u vlak naletio na kamion koji je prevozio tenk 00:37