Obavijesti

News

Komentari 52

VIDEO Aca s placa! Del Boy Vučić Erdoganu rekao da je švercao tenisice. Ovaj je ostao u šoku

VIDEO Aca s placa! Del Boy Vučić Erdoganu rekao da je švercao tenisice. Ovaj je ostao u šoku

Ja sam kao dječak, kad sam imao 15, 16 godina, išao u Tursku. Kupovao sam tenisice, kratke hlače i ne znam što sve ne. I onda sam to prodavao na placu, rekao je Vučić Erdoganu

VIDEO

Aleksandar Vučić novom je dogodovštinom iz mladosti ostavio i Erdogana bez teksta! Turski predsjednik bio je na balkanskoj turneji na kojoj se susreo s albanskim premijerom i srpskim predsjednikom s kojima je potpisivao sporazume o suradnji. Svestrani Aca ispričao mu je kako je kao dječak odlazio u Tursku i kupovao odjeću da bi je švercao i prodavao u Srbiji. 

Vučić godinama priča narodu priče o svojim dogodovštinama iz mladosti. Pa smo tako saznali da je Vučić bio među Delijama 13. svibnja 1990. godine na Maksimiru, u nikad odigranoj utakmici Dinama i Zvezde. E ne samo da je bio tamo, pričao je ribičke priče o nekakvom prebijanju navijača Dinama koje je njegovo iskusno oko prepoznalo prije utakmice. Kad je nedavno bio u posjeti kasarni ispričao je da su ga kao mladog vojnika kažnjavali kad bi pobjegao u grad i da su svi to u kasarni znali. Pa je 2014. godine, kad je imao govor u londonskoj školi ekonomije ispričao da je radio u Londonu u prodavaonici alata i to kod nekog Indijca za 2 funte na dan da bi 10 godina kasnije prilikom Erdoganove posjete izvukao novu dogodovštinu iz tinejdžerskih dana.

- Turska se dosta promijenila od moje prve posjete tamo. Ja sam kao dječak, kad sam imao 15, 16 godina, išao u Tursku. Kupovao sam tenisice, kratke hlače i ne znam što sve ne. I onda sam to prodavao na placu. I danas kad odem u Tursku, to nije ista zemlja. Erdogan i svi vi - rekao je Vučić, a dio njegovog obraćanja širi se društvenim mrežama. 

Građani Srbije u šoku se pitaju: 'Ima li nešto što naš predsjednik nije radio?'

- Imamo slike što jede i pije, u čemu se vozi i kako igra šah, košarku, navija na stadionu. Samo nemamo slike iz kasarne gdje je (ako je) služio vojsku, s mature, iz tobožnje trgovine u Londonu gdje je radio, s placa sa švercanom robom... Kako to? - jedan je od komentara ispod snimke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 52

VIDEO

Preminuo ravnatelj KBC-a Rebro Ante Ćorušić. Pao sa stepenica. Ispred bolnice je crna zastava...
UŽAS U ZAGREBU

Preminuo ravnatelj KBC-a Rebro Ante Ćorušić. Pao sa stepenica. Ispred bolnice je crna zastava...

Ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić (66) smrtno je stradao pri padu s požarnih stepenica. Zamjenik ravnatelja potvrdio je smrt kolege

Šok na Rebru! Poginuo je pred očima kolega: 'U šoku smo...'
DETALJI TRAGEDIJE

Šok na Rebru! Poginuo je pred očima kolega: 'U šoku smo...'

Šef Rebra Ante Ćorušić pao je sa stubišta, s visine od osam metara, i na mjestu umro