Obavijesti

News

Komentari 10

UŽIVO Požari diljem Hrvatske: 'Obranili smo jednu kuću kod Obrovca! Svi požari lokalizirani'

UŽIVO Požari diljem Hrvatske: 'Obranili smo jednu kuću kod Obrovca! Svi požari lokalizirani'

Hrvatska vatrogasna zajednica izvijestila je o tri aktivna požara diljem zemlje. U pomoć vatrogascima su stigli i kanaderi, a vatra je zahvatila većinom travu, raslinje i šumu

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Požar u Istri 00:27
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
18:05

Hrvatska vatrogasna zajednica objavila je nove informacije vezano za požar u Zadarskoj županiji.

- U 15:39 sati ŽVOC Zadar zaprimio je dojavu o požaru otvorenog prostora na području Kaštel Žegarski (Obrovac). Radi se o požaru borove šume na nepristupačnom terenu. Na terenu su zemaljske snage i tri protupožarna zrakoplova Air Tractor - napisali su. 

SITUACIJA POD KONTROLOM!

Kuće u Istri nisu ugrožene 

- Požar je zahvatio oko 50-ak metara niskog raslinja. Objekti nisu ugroženi, situacija je pod kontrolom. Još nije lokalizirano, a uskoro bi i to trebalo biti. Sedam vatrogasnih postrojbi s područja županije je na trenu - potvrdio nam je zapovjednik JVP Pula Ivica Rojnić

OBRANILI KUĆU KOD OBROVCA

Jedna kuća bila ugrožena. Vatrogasci je obranili!

- Imamo požar otvorenog prostora, u početku je jedna kuća bila ugrožena, to su vatrogasci iz lokalnog DVD-a obranili. Sada nam se požar širi u brdo, dosta je nepristupačan teren, radimo, raspodijelili smo snage - rekao je za 24sata zapovjednik Matej Rudić, zapovjednik Vatrogasna zajednica Zadarske županije.

BUKTINJA KOD OBROVCA

U 15:39 sati ŽVOC Zadar zaprimio je dojavu o požaru otvorenog prostora na području Kaštel Žegarski (Obrovac). Radi se o požaru borove šume na nepristupačnom terenu. Na terenu su zemaljske snage i dva protupožarna zrakoplova AirTractor.

POŽAR U ISTRI

U 15:20 sati ŽVOC Pula zaprimio je dojavu o požaru na otvorenom prostoru na područnu Puntera (Barban). Radi se o požaru guste borove šume. Na terenu su zemaljske snage i u pomoć su uključena dva Canadair CL-415.

24sata
Komentari 10