Izvanredna presica u KBC Split o nesreći s 4 mrtvih kod Sinja: Dvoje djece je hitno operirano | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 11

Izvanredna presica u KBC Split o nesreći s 4 mrtvih kod Sinja: Dvoje djece je hitno operirano

Izvanredna presica u KBC Split o nesreći s 4 mrtvih kod Sinja: Dvoje djece je hitno operirano

Četiri osobe su smrtno stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje liječničke pomoći, a među njima je i dvoje djece

VIDEO

Četvero ljudi poginulo je u stravičnoj nesreći do koje je došlo u četvrtak ujutro u Brnazama kod Sinja, javlja policija. Kako se navodi, auto je izletio zvan kolnika i nakon toga udario u zid. U vozilu se nalazilo više osoba. Četiri osobe su smrtno stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje liječničke pomoći, a među njima je i dvoje djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zaprimili smo pet stranih državljana, svi su muškarci, od kojih je dvoje maloljetno. Odmah su operirani i na intenzivnoj su. U životnoj su opasnosti. Dvojica muškaraca su hitno operirana, jedan je u životnoj opasnosti. Peti muškarac ima lakše ozljede.Ne znamo koje  su nacionalnosti pacijenti budući da nisu imali dokumente - rekao je Josip Krnić, voditelj objedinjenog hitnog prijema  KBC-a Split.

Po procjeni liječnika jedno je dijete oko 12 godina, a drugo između 16 i 18 godina.

- Jedan maloljetnik je bio na hitnom neurokirurškom zahvatu, dok je druga maloljetna osoba imala ozljede trbuha. Jedan odrasli muškarac ima ozljede na području abdomena te je u životnoj opasnosti, a druga dvojica traumatološke ozlijede poput prijeloma - rekao je liječnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Split: Josip Krnić o stanju stradalih miganata 03:00
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO