LIVE UŽIVO Hrvatska na udaru jakog nevremena: Poplavile su ceste, pada tuča veličine lješnjaka! | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 8

UŽIVO Hrvatska na udaru jakog nevremena: Poplavile su ceste, pada tuča veličine lješnjaka!

UŽIVO Hrvatska na udaru jakog nevremena: Poplavile su ceste, pada tuča veličine lješnjaka!

Cijela Hrvatska je u petak pod meteoalarmom. Očekuju se jaka grmljavinska nevremena, DHMZ upozorava da su moguća oštećenja i prekid opskrbe električnom energijom...

POGLEDAJTE VIDEO: Poplava u Umagu

Pokretanje videa...

Poplavljena ulica u Umagu 00:15
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
20:25

'Obilne oborine u kratkom vremenu'

Ravnateljstvo civilne zaštite objavilo je da su oko 17 sati u kratkom vremenu pale obilne oborine na području Buzeta, Umaga i Pazina. 

18:30

Snažna tuča veličine lješnjaka pogodila Brckovljane kod Dugog Sela: 'Ništa od voćaka'

Tuča i jaka kiša padali su dobrih pet minuta. Komadi su bili veličine lješnjaka i veći. Susjedu je olujni vjetar bacao ljuljačke. Vrt je preživio zbog mreže, ali bojim se da su voćke gotove. Ništa od jabuka, krušaka, šljiva…

24sata
24sata
17:03

VIDEO Jako nevrijeme poharalo je središnju Hrvatsku: 'Auti voze kroz bujice vode, padao je i led'

Crni oblaci nadvili su se nad Zagrebom. Grmljavinsko nevrijeme praćeno kišom i tučom već je poharalo Grubišno Polje i Popovaču. - Užasno je puhalo, nosilo je granje. Kratko je padala i snažna tuča. Auti se voze kroz bujice vode - kazao nam je čitatelj.

SNIMKU POGLEDAJTE OVDJE.

15.10

Podigli stupanj upozorenja za pet regija

Narančasto upozorenje Meteoalarma, koje označava opasno vrijeme, izdano je za gotovo cijelu Hrvatsku. Upozorenje je na snazi zbog grmljavinskih nevremena praćenih obilnom kišom i jakim vjetrom, zbog čega može doći do bujičnih poplava.

- Budite spremni na jača grmljavinska nevremena koja mogu prouzročiti veliku štetu i zaštitite se od munja. Moguća su oštećenja na imovini te na drveću. Moguće su lokalne bujične poplave, olujni udari vjetra i tuča. Mogući su prekidi u aktivnostima na otvorenom te u prometu. Budite spremni zaštititi sebe i svoju imovinu. Moguće je poplavljivanje imovine i prometne mreže. Također je moguć prekid opskrbe energijom, prekid komunikacijske mreže kao i opskrbe vodom. Opasni uvjeti za vožnju zbog smanjene vidljivosti te proklizavanja na mokrim kolnicima - navode iz DHMZ-a.

13.50

NEVJEROJATNO! Žena se u odjeći bacila u bujicu na Krku kako bi spasila svoja dva psa!

Velike kiše poplavile su područje Kimpi kod grada Krka. Hrabra Sanja nije razmišljala ni sekunde. Odjevena je ušla u bujicu kako bi spasila svoja dva psa čiji je željezni kavez na tom području odnijela voda. Cijelu priču čitajte na našem portalu od 18.15 sati!

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Komentari 8