Obavijesti

News

Komentari 23

Užas u Londonu: Nožem napao djevojčicu (11) i ženu, priveli ga

Užas u Londonu: Nožem napao djevojčicu (11) i ženu, priveli ga

Dvije žrtve, djevojčica od 11 godina i žena od 34, prebačene su u bolnicu

VIDEO

Žena i jedanaestogodišnja djevojčica hospitalizirane su u ponedjeljak nakon što su ozlijeđene nožem na Trgu Leicester u središtu Londona, objavila je policija, koja je uhitila napadača te prema prvim procjenama smatra da se ne radi o terorističkom napadu.  

- Policajci su na mjestu napada nožem na Trgu Leicester. Uhićen je muškarac i nalazi se u pritvoru - priopćila je londonska policija.

- Dvije žrtve, djevojčica od 11 godina i žena od 34, prebačene su u bolnicu - dodala je policija.

Policija je priopćila da se incident na središnjem londonskom trgu, u području popularnom među turistima, ne tretira kao terorizam, navodi Reuters.

London je spreman za Taylor, a u Beču fanovi tuguju zajedno: 'Toliko sam novca dala za to...'
London je spreman za Taylor, a u Beču fanovi tuguju zajedno: 'Toliko sam novca dala za to...'

Britanske policijske snage ostaju u stanju pripravnosti nakon nekoliko dana neredi ranije ovog mjeseca, koje su pokrenule lažne internetske objave u kojima se osumnjičeni ubojica triju djevojaka u sjevernoj Engleskoj pogrešno identificira kao islamistički migrant.

Ozljede 11-godišnjakinje nisu opasne po život, priopćila je policija i dodala da se ona nalazi u bolnici, dok je 34-erogodišnjakinja lakše ozlijeđena i otpuštena. Nije bilo drugih osumnjičenika, rekla je policija.

VIDEO Policija našla ženu koja je Kineskinji u Splitu rekla da je žuto g****! Dobila dvije prijave
VIDEO Policija našla ženu koja je Kineskinji u Splitu rekla da je žuto g****!  Dobila dvije prijave

Nošenje vatrenog oružja u Ujedinjenom Kraljevstvu strogo je ograničeno, no zemlja je suočena s porastom nasilja hladnim oružjem, a počinitelji su često mladi.

Takvi napadi porasli su 7 posto, na gotovo 50.000 prošle godine, u odnosu prema 2022., a u deset godina gotovo su se udvostručili, po Nacionalnom uredu za statistiku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.