Užas kod Požege: Pijan (18) je vozio troje tinejdžera. Sletjeli su u kanal, dvoje teško ozlijeđeno | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 10

Užas kod Požege: Pijan (18) je vozio troje tinejdžera. Sletjeli su u kanal, dvoje teško ozlijeđeno

Užas kod Požege: Pijan (18) je vozio troje tinejdžera. Sletjeli su u kanal, dvoje teško ozlijeđeno

Promet je na dionici ceste na kojoj se dogodila prometna nesreća bio zatvoren od nastanka prometne nesreće do 4.45 sati i preusmjeravan obilazno...

VIDEO

Dana 1. travnja, u 0.40 sati, u Grabarju kod Požege dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno nekoliko ljudi. Očevidom policijskih službenika uz nazočnost zamjenice Općinskog državnog odvjetništva utvrđeno je da je 18-godišnjak upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (0,47 promila), dok su se u automobilu nalazili mladići u dobi od 18, 16 i 13, javlja Policijska uprava brodsko-posavska. 

Brojni poznati reagirali na šokantnu snimku vršnjačkog nasilja: 'Pa je li ovo moguće?'
Brojni poznati reagirali na šokantnu snimku vršnjačkog nasilja: 'Pa je li ovo moguće?'

- Prilikom vožnje 18-godišnjak je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem automobila i u zanošenju sletio s kolnika udarivši kotačima u betonski rubnik kolnika, nakon čega je automobil prešao na travnatu bankinu, sletio u odvodni kanal, gdje je u prevrtanju i okretanju prešao na oranicu, a potom se ponovno vratio na kolnik i zaustavio okrenut na krov - javlja policija.

Kako navode, u ovoj prometnoj nesreći teško su ozlijeđena dvojica putnika (16-godišnjak i 13-godišnjak), dok su 18-godišnji vozač i 18-godišnji putnik lakše ozlijeđeni te im je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu. Promet je na dionici ceste na kojoj se dogodila prometna nesreća bio zatvoren od nastanka prometne nesreće do 4.45 sati i preusmjeravan obilazno. Policijski službenici protiv 18-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Ozlijeđen motociklist

Na kolniku Županijske ceste u blizini Zbjega, dana 31. ožujka, oko 20.50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je motociklista teško ozlijeđen, javlja Policijska uprava brodsko-posavska. 

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod očevidom su utvrdili da je vozač (22), za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog kaznenih bodova, upravljao neregistriranim, tehnički nepregledanim i neosiguranim motociklom, ne koristeći prilikom vožnje zaštitnu kacigu na glavi.

Potraga za Dankom širi se i na Austriju; Izjavu dao i njen otac: 'Oglasit ćemo se kad ovo završi'
Potraga za Dankom širi se i na Austriju; Izjavu dao i njen otac: 'Oglasit ćemo se kad ovo završi'

- Zbog neprilagođene brzine u zavoju udesno, u zanošenju je sletio na travnatu površinu ispod razine kolnika udarivši u metalni stup. U prometnoj nesreći 22-godišnjak je teško ozlijeđen i prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na liječenju. Nakon dobivene analize na prisutnost opojnih sredstava policijski službenici će protiv navedenoga podnijeti odgovarajuća pismena nadležnom sudu - javila je policija. 

Za upravljačem automobila s 1,68 promila alkohola

Nadzirući promet dana 1. travnja, u 0.30 sati, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, u Rešetarima su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 46-godišnjak. Alkotestom je u organizmu vozača očitana koncentracija alkohola od 1,68 promila te je vozač zadržan u prostorijama policije na otrježnjenju. Policijski službenici protiv 46-godišnjaka podnose Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

VIDEO Htio snimiti dupine kod Molata, u kadar mu je upala zmijurina: 'Išla je prema meni'
DIV MEĐU ZMIJAMA U EUROPI

VIDEO Htio snimiti dupine kod Molata, u kadar mu je upala zmijurina: 'Išla je prema meni'

MOLAT - Čitatelj se odmarao nakon plivanja na plaži otoka Molata u zadarskom arhipelagu. U daljini je ugledao dupine kako iskaču iz vode pa ih je poželio snimiti. No u kadar mu je ušao domaći stanovnik, četveroprugi kravosas, najveća europska zmija. "Zmija je plivala ravno prema meni. Odmah mi je bilo jasno da je bezopasna zbog goleme duzine, na tom otoku i nema otrovnica. Kad je izašao na plažu, malo se odmorio, pogledao me i odgmizao u žbunje", rekao nam je čitatelj. Četveroprugi kravosas (Elaphe quatuorlineata) najdulja je europska zmija. Naraste više od dva i pol metra i nije otrovna. Rijetko grize, češće sikće da upozori one koji se približe i gleda svaku priliku da pobjegne. Mala je vjerojatnost ugriza čak i ako se uzme u ruku. Uglavnom se hrani glodavcima i izuzetno je korisna.