Užas kod Bjelovara: Motociklist poginuo nakon sudara s autom | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 2

Užas kod Bjelovara: Motociklist poginuo nakon sudara s autom

Užas kod Bjelovara: Motociklist poginuo nakon sudara s autom

Nesreća se dogodila u Velikom Korenovu, a treća je ovo smrt motociklista na cesti u subotu, 8. lipnja

VIDEO

Motociklist je poginuo u prometnoj nesreći u subotu oko 21.40 sati u Velikom Korenovu kod Bjelovara nakon sudara s osobnim automobilom. Pri sudaru je smrtno stradao, izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska. Očevid je u tijeku.

Podsjetimo, ovo je treća smrt motociklista u subotu. Naime, u ranim jutarnjim satima poginuo je motociklist (55) kod mjesta Pađani, izvijestila je ranije šibensko-kninska policija. Do prometne nesreće došlo je u ranim jutarnjim satima kada je muškarac vozio motociklom austrijskih nacionalnih oznaka van prometne trake. Izlaskom iz lijevog nepreglednog zavoja te dolaskom na ravni cestovni potez izgubio je nadzor nad upravljačem motocikla. Tada je došlo do udara motocikla u zaštitnu metalnu ogradu. Od siline udara vozač motocikla je pao na tlo na udaljenost od 5,10 metara od mjesta nastanka prometne nesreće. Od zadobivenih ozljeda smrtno stradao na mjestu događaja.

Još jedna smrt na cesti dogodila se kod Bosiljeva. Motociklist je preminuo u vozilu hitne pomoći nakon što je u subotu oko 19 sati sletio van kolnika u mjestu Fratrovci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

'Ovo su naša četiri asa. Rekli su mi da nosim još jednu bebu više na svakom novom pregledu...'
SREĆA JE U CELJU

'Ovo su naša četiri asa. Rekli su mi da nosim još jednu bebu više na svakom novom pregledu...'

Plus+ Mogućnost dobivanja četvorki prirodnim putem je jedan na 500.000 rođenih. Tu sreću imali su Milana i Nemanja Petrović, Banjalučani iz Celja. Par ima i sina Konstantina (5). Atrakcija su gdje god se pojave...
Drama u Zagrebu: Auto izgorio na Slavonskoj kod City Centra!
VIDEO

Drama u Zagrebu: Auto izgorio na Slavonskoj kod City Centra!

Zagrebački vatrogasci dobili su u 13:29 dojavu da na Slavonskoj aveniji gori auto. Na intervenciju su izašli iz postaje Žitnjak te su zatekli požar u razbuktaloj fazi. Kako doznajemo, vozilo je bilo desno u traci te u tom trenutku nitko nije bio ugrožen. Pozvana je i policija