Uz pomoć Dragane Mirković su angažirali privatnog detektiva da nađe Danku: 'Stalo mi je...' | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 58

Uz pomoć Dragane Mirković su angažirali privatnog detektiva da nađe Danku: 'Stalo mi je...'

Uz pomoć Dragane Mirković su angažirali privatnog detektiva da nađe Danku: 'Stalo mi je...'
2

'Neke stvari i privatno radim, s jednim mojim prijateljem. Čak je uzet i detektiv. U dogovoru, naravno, sa mnom, jer vidi koliko je meni stalo, koliko brinem, rekla je Dragana Mirković

VIDEO

Zbog nestanka djevojčice Danke Ilić (2) iz Srbije, javila se i srpska pop folk pjevačica Dragana Mirković (56) iz Beča. Zbog Dragane su u potrazi za Dankom angažirali privatnog detektiva, a pjevačica se nada da će trud uroditi plodom i da će pronaći djevojčicu, piše Telegraf.rs. 

Javila se majka nestale Danke. Komentirala snimku iz Beča, ali i detalje o vještačenju mobitela
Javila se majka nestale Danke. Komentirala snimku iz Beča, ali i detalje o vještačenju mobitela

- Neke stvari i privatno radim, s jednim mojim prijateljem. Čak je uzet i detektiv. U dogovoru, naravno, sa mnom, jer vidi koliko je meni stalo, koliko brinem... Uzeo je privatnog detektiva da proba, vidi gdje, što i kako. Mogu reći i ime, to je Dimi, poznati biznismen i naš kućni prijatelj već dugo godina - rekla je Dragana u izjavi za Telegraf.rs.

I ranije je zamolila ljude da pomognu u potrazi. 

- Molim sve ljude u Austriji, ako saznaju bilo što o nestaloj djevojčici Danki, da odmah pozovu policiju - napisala je pjevačica, koja 4. svibnja nastupa u zagrebačkoj Areni, na svojoj društvenoj mreži.

Danka je nestala prošle nedjelje s imanja obitelji Dragomirović u Ulici vojvode Radomira Putnika u naselju Banjsko Polje kraj Bora. Majka Ivana Ilić je sa sinom (3) i Dankom došla na imanje koje je bilo poprilično zapušteno. U trenutku kada je davala sinu vodu, malena je nestala. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 58

VIDEO

VIDEO Htio snimiti dupine kod Molata, u kadar mu je upala zmijurina: 'Išla je prema meni'
DIV MEĐU ZMIJAMA U EUROPI

VIDEO Htio snimiti dupine kod Molata, u kadar mu je upala zmijurina: 'Išla je prema meni'

MOLAT - Čitatelj se odmarao nakon plivanja na plaži otoka Molata u zadarskom arhipelagu. U daljini je ugledao dupine kako iskaču iz vode pa ih je poželio snimiti. No u kadar mu je ušao domaći stanovnik, četveroprugi kravosas, najveća europska zmija. "Zmija je plivala ravno prema meni. Odmah mi je bilo jasno da je bezopasna zbog goleme duzine, na tom otoku i nema otrovnica. Kad je izašao na plažu, malo se odmorio, pogledao me i odgmizao u žbunje", rekao nam je čitatelj. Četveroprugi kravosas (Elaphe quatuorlineata) najdulja je europska zmija. Naraste više od dva i pol metra i nije otrovna. Rijetko grize, češće sikće da upozori one koji se približe i gleda svaku priliku da pobjegne. Mala je vjerojatnost ugriza čak i ako se uzme u ruku. Uglavnom se hrani glodavcima i izuzetno je korisna.