jaka vijest do bola.nekima je bit svega očito pun stol ili ko mom ocu pijancu da se dobro nalije..zaboravili ljudi očito bit Uskrsa a i Božiča..stol pun-duša pr
azna
Prikaži još ↓
killdeath
26.3.2016.
Odustani
ja upravo kuham plećku domaću koju sam izvadio iz svoje pušnice a supruga vadi mladi luk iz našeg vrta. Sada će te me isprdavati kako neki jedu iz kante dok se
ja zajebavam. Pušnicu sam sam sklepao za 200kn a vrt nam je u dvorištu i ima cijelih 30m2. Nemamo mi nešto novaca za preseravanje ali radimo cijele dane i još uvijek u Hrvatskoj tko želi raditi može zaraditi. Ovo se odnosi na Osijek, pa ako se tu može, može se svagdje.
Prikaži još ↓
Car Mrgud Vazdacenzurirani
26.3.2016.
Odustani
Ko zna što će na uskršnjem meniju imati saborski šljam i ostala političarska bagra... Onu ka plus vratinu kod koje na kraju kuhanja nađemo više vode nego u poče
tku? Janjetinu iz Černobila? Lignjune iz Fokušime? Es buđet zmazani i zmrznuti krumpir za francusku i majonezu "majoneza" nepoznatog proizvođača nuklearnih bojevih glava, po dve kune kila? Čisto da se malo približe narodu kojega bi trebali predstavljati i za njega se borit...hrač
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
26.3.2016.
Odustani
jutros moja susjeda u Zagrebu jede iz kante kakvu njoj preporučujete !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
aj
ajetodoo
26.3.2016.
Odustani
Budući da liječnici i nutricionisti preporučuju raznoliku prehranu, ja se toga strogo držim.Ne jedem samo šunku 1.klase, pojedem i komad plečke 2. klase., vrati
ne 3.klase, slaninu 4. klase, čvarke žnj. klase, kobasice K+ klase i zadovoljan sam svojom prehranom.uostalom, mora se od nečeg živjeti, nemožeš samo o kavijaru i škampama.
Prikaži još ↓
bijesna baba
26.3.2016.
Odustani
gdje pise da se ne moze jesti kruh i pekmez za dorucak, a za rucak grah?????
u kojoj svetoj knjizi pise da se bas mora jesti sunka i da stol mora biti pun hran
e????
hocu li zavrsiti u paklu ako sutra ne jedem sunku????
Prikaži još ↓
rođo101
26.3.2016.
Odustani
najbolji mi je juče bio prilog na tveu,mislim RTL prilog o lošim šunkama,vratinama,sve divno bajno krasno brinu se oni za nas kao niko do sada,čak su dali i na
analizu u labaratoriji,ali na kraju bez analize dođođe do zaključka da je ipak naša domaća kobasica,kulen i špek otrovno i kancerogeno jer ga dimimo sa prirodnim dimom i ipak nam preporučiju da kupšujemo ove vodene šunkice i vratine jer su one kakti zdravije dime se sa umjetnim parama 25 sekundi!
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .