24sata te poziva na otvaranje 3. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec koje će pružiti odličnu zabavu i uživanje u vrhunskim mesnim delicijama i Pan pivu!
Proslavite najbolji praznik rada na Bundeku uz roštilj i Begine!
Dođi na Bundek u četvrtak 1.5. i od 12 sati sudjeluj u prvom
izlučnom natjecanju za Zlatni ćevap: sakupljajući trikove od najboljih
roštilj-majstora Hrvatske i chefa Branka Ognjenovića, uživajući u vrhunskim
mesnim delicijama PIK Vrbovca i Pan pivu po nevjerojatnim cijenama (Izdvajamo Zlatni ćevap menu: veliki ćevapi + točeno pivo 0,5 l = 25,00 kn), plešući i
pjevajući uz glazbene sastave Begini, Od srca do srca i Kumovi ili osvajajući nagrade za posjetitelje u brojnim igrama za
koje treba samo malo spretnosti.
Program traje od 12 do 20 sati, a u slučaju kiše pripremili smo dovoljno mjesta pod suncobranima za sve posjetitelje!
Godina 2010. ostat će trajno zabilježena u povijesti hrvatskog kulinarstva. Naime, te smo godine po prvi puta saznali tko je najbolji roštilj-majstor odnosno roštilj-majstorica u državi! Da, pobijedila je ona: Anita Mitrović i njezin tim Maraske iz Zadra. Nakon dvije sezone nezaboravnih druženja, Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju nastavlja se i ovoga proljeća u organizaciji 24sata uz podršku PIK Vrbovca, Pan piva, Peveca, Škode, Labuda, Kiska, Jamnice, Vina Belje i Kotanyia.
Potraga za najuspješnijim roštilj-majstorima odvijat će se od 1. svibnja do 8. lipnja kroz niz natjecanja diljem Lijepe naše uz zabavan program, nagradne igre za posjetitelje i brojne novitete koje donosi 3. po redu izdanje borbe za Zlatni ćevap:
01.05.
Zagreb - Bundek
10.05. Osijek - Tvrđa
24.05. Novi
Vinodolski - Frankopanski trg
25.05. Zadar - riva
01.06. Varaždin - Kapucinski trg
08.06. Zagreb -
Bundek - FINALE
Tražimo timove od 4 člana, a pravo sudjelovanja imaju i amateri i profesionalci. Jedini je uvjet da svi natjecatelji imaju više od 18 godina i da, naravno, uživaju u pripremanju mesa pečenog na vatri. Pripremite svoje timove i prijavite se ovdje.
I ove godine očekujemo žestoku konkurenciju, stoga smo za najuspješnije pripremili i vrijedne nagrade. No, zasigurno najvrednije priznanje pripast će vođi pobjedničke ekipe. Radi se o nagradi koja će mu osigurati mjesto u kulinarskoj povijesti Lijepe naše – Zlatni ćevap. Ova jedinstvena nagrada bit će uručena najboljem hrvatskom roštilj-majstoru, odnosno roštilj-majstorici na svečanom finalnom proglašenju pobjednika trećeg po redu Prvenstva Hrvatske u roštiljanju.
Pratite specijalnu rubriku na 24sata.hr u kojoj donosimo više informacija.
Objavili karte: Evo kad dolazi novi snijeg. Bit će i do 25 cm
VIDEO 'Drži pivu': Snimali su se dok prolaze kroz crveno?! Vozač bio pijan. Udarili u drugi auto
Vođenje računa i podizanje novca uskoro će biti besplatni