Obavijesti

News

Komentari 11

Umorni kandidat Bandić je protiv istospolnih brakova

Umorni kandidat Bandić je protiv istospolnih brakova
1

Milan Bandić je rekao da je protiv poistovjećivanja istospolnih brakova sa brakom muškarca i žene. Smeta mu što nemamo niti jednog ratnog heroja

VIDEO

Tko priča da predsjednik nema dovoljno ovlasti, priča bajke. Prvo što ću poduzeti su sazivanja dviju sjednica Vlade u ožujku: jednu o gospodarskoj strategiji i drugu o reformi pravosuđa i obračunu s birokratskim mentalitetom, rekao je Milan Bandić gostujući u HTV-ovoj emisiji Otvoreno. U emisiji je djelovao vidno umoran. Rekao je da je za križeve jer križ nikome ne smeta te se izjasnio da je protiv poistovjećivanja istospolnih brakova s brakom muškarca i žene. Ponovio je kako je sramota što nakon rata nemamo ni jednog heroja i da to treba ispraviti. Za topničke dnevnike je rekao da treba poštivati naše obveze prema sudu.
Na pitanje povezivanja njegova imena s korupcijskim napisima u medijima, odrješito je poručio neka ga se ne podcjenjuje.
- Pa pogledajte samo što smo u Zagrebu napravili: sagrađeno je više nego u posljednjih 50 godina - istaknuo je Bandić. Dodao je kako će ostati dosljedan sebi jer je sve što ima postigao radom.
- Rad je jedini odgovor za bolju budućnost Hrvatske. Idemo delati! - rekao je Bandić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane

Jedna osoba se utopila na jugozapadu Poljske, a tisuće su evakuirane preko granice u Češkoj dok obilne kiše u nedjelju nastavljaju padati diljem srednje Europe te izazivati poplave. U Austriji je poginuo vatrogasac...