Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Ka
proračunski prihod od prodaje nafte i plina iznosio je u razdoblju od siječnja do kolovoza 7.6 bilijuna rubalja (76.2 milijarde dolara) i bio je veći za 56.2 po sto nego lani, objavilo je ministarstvo financija, uz podignute procjene prihoda od izvoza u cijeloj 2024. godini.Skok prihoda uglavnom je rezultat viših cijena, navodi ministarstvo u izvješću objavljenom krajem prošlog tjedna, dodavši da bi se povoljni trend trebao nastaviti i u rujnu, citira ruska novinska agencija TASS............"Prihod od nafte i plina bio je na razini koja je nadmašila njegov bazni obujam, a u skladu s parametrima prognoze društveno-ekonomskog razvoja, trebao bi ga nadmašiti i u narednim mjesecima", stoji u izvješću................Proračunski prihod od ostalih sektora porastao je u razdoblju od siječnja do kolovoza za 27.3 posto u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje i iznosio je 15.47 bilijuna rubalja.......Izvoz nafte trebao bi u ovoj godini dosegnuti 239.9 milijuna metričkih tona, što odgovara 4.8 milijuna barela dnevno. Prošle godine Rusija je izvezla 238.3 milijuna tona nafte.Ministarstvo je podiglo procjenu prosječne izvozne cijene ruske nafte u ovoj godini za pet dolara u odnosu na travanjsku prognozu, na 70 dolara po barelu. Lani iznosila je u prosjeku 64.5 dolara po barelu.
ar
Hahahaha rts i psihopata kamoćemo. Još fali vučkov najjevtiniji parizer na svetu i kombinacija mitomanije, lazi i sirotinje je potpuna.
BR
Rusija ima veci proracun od pola svijeta zajedno iz izvoza, e zato ce rat trajati vjecno kad im nestane ljudstva onda ce nastaviti sa oruzijem iz rata zvijezda Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .