Učenicima nudile seks u četvero, procurile eksplicitne fotografije jedne učiteljice u donjem rublju | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 13

Učenicima nudile seks u četvero, procurile eksplicitne fotografije jedne učiteljice u donjem rublju

Učenicima nudile seks u četvero, procurile eksplicitne fotografije jedne učiteljice u donjem rublju
5

Veliki skandal potresa srednju školu u Wisconsinu, nakon što se saznali da su dvije učiteljice na školskom izletu vrebale učenika. Jedna ga je i poljubila. A onda su se njih dvije posvađale i jedna je prijavila drugu

VIDEO

Dvije učiteljice u Wisconsinu morale su otići nakon šokantnih optužbi i detalja koje su izašle u javnost. Alexsia Aaldaris i Jennifer Larson radile su u srednjoj školi u Janesvilleu i saznalo da su pokušale zavesti jednog učenika, s jednim su se i ljubile i čak su studentima nudile seks u četvero, piše New York Post.

Procurile su fotografije koje su učiteljice slale učenicima preko Snapchata kao i poruke u kojima su dogovarale gdje će se naći. Alexsia Saldaris poslala je učeniku više fotografija u donjem rublju. Nisu objavili koliko je učenik imao godina. Njega je pokušala zavesti i starija učiteljica Jennifer Larson koja mu je slala poruke kako bi se voljela s njim maziti.

Sve to odigralo se na školskom izletu između 7. i 9. travnja kad su učiteljice slale učeniku poruke da bi se htjele malo grliti i maziti s njim. Pitale su ga može li im se pridružiti još jedan učenik. Na tom izletu Saldaris je dala učeniku da vozi njezin kombi na parkiralištu. Kad je oblačila tenisice na zadnjem sjedalu, poljubila je učenika. Nakon izleta Saldaris je istom učeniku poslala pet fotografija u donjem rublju i slala mu je poruke u kojima su dogovarali kako će se naći taj vikend. No na kraju se nisu našli.

Čini se da je došlo i do sukoba između učiteljica jer je Larson školskom odboru prijavila Saldaris da je dala učeniku voziti kombi. Istoga dana Saldaris je poslala učeniku poruku da moraju prekinuti komunikaciju. No sad je školski odbor dobio još jednu prijavu da se školom šire fotografije učiteljice Saldaris u donjem rublju.

Škola je obje učiteljice suspendirala, a 10 dana kasnije su podnijele ostavke. Post je kontaktirao školu i školski okrug, ali nisu odgovorili. Policija se uključila u slučaj kako bi vidjela ima li tu elemenatga kaznenog djela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

'Sine, pravda je stigla': Otac iz Kaštela 23 godine dokazivao da pokojni sin nije skrivio nesreću
PRAVNA BITKA

'Sine, pravda je stigla': Otac iz Kaštela 23 godine dokazivao da pokojni sin nije skrivio nesreću

Plus+ Marinko Mateljan (19) stradao je u naletu vlaka 2001. godine. Slučaj su proglasili nesretnim. Otac Ivan dokazao je da su za nesreću krivi Grad Kaštela i Hrvatske željeznice, a tek nedavno dobio je dosuđenu odštetu

Saharski pijesak ponovno će zamutiti nebo nad Hrvatskom: Evo kada će ga biti najviše
PRIČEKAJTE S PRANJEM AUTOMOBILA

Saharski pijesak ponovno će zamutiti nebo nad Hrvatskom: Evo kada će ga biti najviše

Pričekajte s pranjem automobila. Saharski pijesak koji stiže nakon vikenda ponovno će uprljati vašeg limenog ljubimca
Veliki vodič: Prvi  udarni vikend u sezoni, od ponedjeljka skuplje cestarine. Evo kako do mora
GUŽVE, SUDARI, RADOVI

Veliki vodič: Prvi udarni vikend u sezoni, od ponedjeljka skuplje cestarine. Evo kako do mora

Iz policije mole vozače za pridržavanje prometnih propisa, a osobito apeliraju na motocikliste koji najviše stradavaju u prometu