Obavijesti

News

Komentari 9

Ubio ženu željeznom šipkom: Odredili mu 30 dana pritvora

Ubio ženu željeznom šipkom: Odredili mu 30 dana pritvora
1

Sutkinja istrage Županijskog suda u Bjelovaru je za Nikolu J. (46), koji se branio šutnjom, odredila istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

VIDEO

Nikola J. (46) iz Prgomelja, kojeg se sumnjiči za okrutno ubojstvo bivše ljubavnice Darije G. (32) iz Breze određen je jednomjesečni istražni zatvor. Sutkinja istrage bjelovarskog Županijskog suda, Dajana Barberić Valentić, prihvatila je prijedlog ŽDO iz Bjelovara i Nikoli J., koji se branio šutnjom, odredila zatvor u trajanju od 30 dana zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

Podsjetimo, on je u utorak oko 17 sati u polju udaljenom 15-tak kilometara od Bjelovara, između naselja Breze i Prgomelja, gdje on živi, metalnom šipkom na smrt pretukao Dariju G., samohranu majku troje malodobne djece. 

Osumnjičeni je odmah u utorak uhićen, a u srijedu poslijepodne je doveden u Odvjetništvo gdje je ispitan i potom odveden sutkinji istrage. Odvjetništvo je odredilo obdukciju tijela ubijene Darije koja je obavljena na Odjelu patologije bjelovarske Opće bolnice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane

Jedna osoba se utopila na jugozapadu Poljske, a tisuće su evakuirane preko granice u Češkoj dok obilne kiše u nedjelju nastavljaju padati diljem srednje Europe te izazivati poplave. U Austriji je poginuo vatrogasac...