Obavijesti

News

Komentari 9

U Varaždinu joj ukrali auto u kojem je bio pas: 'Samo je sjeo u auto i otišao s mojom Mazom'

U Varaždinu joj ukrali auto u kojem je bio pas: 'Samo je sjeo u auto i otišao s mojom Mazom'
2

Nesretni događaj potvrdila nam je varaždinska policija. Kako su nam kazali, automobil je bio parkiran te je bio otključan s ključevima u vozilu

VIDEO

U krađi automobila u Varaždinu, jutros je ukraden i pas Maza. Vlasnici Spomenki Damjanić kako kaže, nije bilo na kraj pameti da će joj se tako nešto dogoditi jer svako jutro na putu do ranča stane na toj lokaciji kako bi nahranila napuštene mace.

- Maza je stariji pas, a i da ne preplaši mace ostavila sam je u autu pod klimom. Nisam daleko otišla nekih 10-ak metara. Kad sam čučala i hranila ih, čula sam da je netko došao na parkiralište, ali nisam na prvu obraćala pažnju. Kad sam vidjela da netko sjeda u moj auto, mislila sam da se netko zeza jer ljudi uglavnom znaju da ovdje hranim životinje. Netko ga je dovezao s drugim automobilom, a on je sjeo u moj auto gdje me čekala Maza i odvezao se - ispričala nam je gospođa Damjanić koja se nada da će psa brzo pronaći.

- Nudimo i novčanu nagradu onome tko je pronađe, samo da je nađemo - zaključila je.

Policija traga za lopovom, a podnesena je i kaznena prijava

Nesretni događaj potvrdila nam je varaždinska policija. Kako su nam kazali, automobil je bio parkiran te je bio otključan s ključevima u vozilu. 

Ukraden je u Biškupečkoj ulici, a u to vrijeme se u automobilu nalazio i pas. Policija je dojavu dobila oko 8:40 sati, a podnesena je i kaznena prijava. Iz policije nam kažu da je potraga u tijeku.

Udruga Sklonište dobrote na svom Facebook profilu objavila je o kojem je psu i automobilu riječ.

- Traži se Maza, otuđena danas ujutro, zajedno sa automobilom plavi ford fokus karavan, registracija VŽ-278- JH! Ako vidite auto ili psa, molim da javite, pas je dobroćudan - stoji u objavi.

- Žena godinama pomaže životinjicama. Ostavila je auto upaljen da radi klima jer je pesek bio u autu i to na sekundu, samo da nahrani mace koje već dugo hrani. Netko je iskoristio priliku - kazali su nam iz Udruge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Vatikan Međugorju dao status 'Nihil Obstat'! Evo što to znači. Upozorio i na 'navodne vidioce'
PAPA BLAGOSLOVIO

Vatikan Međugorju dao status 'Nihil Obstat'! Evo što to znači. Upozorio i na 'navodne vidioce'

Iz Vatikana kažu kako je potrebno razjasniti moguće zabune oko Međugorja koje mogu navesti neke male skupine da iskrive to duhovno iskustvo. Na kraju dokumenta je i upozorenje

Stiže nevrijeme! Za nekoliko regija upalili narančasti alarm
NOVO POGORŠANJE

Stiže nevrijeme! Za nekoliko regija upalili narančasti alarm

Stiže novo pogoršanje vremena koje će donijeti naoblačenje i kišu u većem dijelu zemlje. Nakon stabilnijeg razdoblja, u četvrtak se očekuju oborine, osobito u istočnim i južnim krajevima
Otac i sin iz Hrvatske poginuli u stravičnoj nesreći kod Venecije
VIDEO: ZABILI SE U KAMION

Otac i sin iz Hrvatske poginuli u stravičnoj nesreći kod Venecije

Oba vozila kretala su se u istom smjeru. U trenutku nesreće promet je tekao normalno. Auto se zabio u teretno vozilo koje se kretalo ispred njega iz zasad neutvrđenih razloga, objavili su Talijani