Obavijesti

News

Komentari 1

U kući Hermanna Göringa našli pet kostura, među njima i beba

U kući Hermanna Göringa našli pet kostura, među njima i beba

Ne zna se kako su kosturi tamo dospjeli niti da li je riječ o nacističkim zločinima. Vlasti kažu kako je istraga u tijeku. Prema pisanju njemačkih medija moguće je da je riječ o jednoj obitelji

VIDEO

Grupa ljudi koji koji se bave arheologijom iz hobija je u nacističkom bunkeru u Poljskoj pronašla kosture petero ljudi. Riječ je o bunkeru u kojem su nacisti i stanovali, imali kino, sobe u kojima su pili čaj i slično. Tamo je jedno vrijeme, prema pisanju njemačkih medija živio i  Hermann Göring, zapovjednik njemačkog Luftwaffea, otac zloglasnog Gestapa i Hitlerov dogovoreni nasljednik.

Bunker je godinama bio zapušten i zarastao je u šumu. No arheolozi iz Njemačke i Poljske su nedavno tamo otkrili jedan pod i počeli kopati te našli ljudsku lubanju.

Odmah su obavijestili policiju. Kopanje je nastavljeno i pronašli su posmrtne ostatke ukupno petero ljudi. Riječ je o troje odraslih, jednom tinejdžeru i jednoj bebi. Prema pisanju Der Spiegela moguće je da je riječ o jednoj obitelji. Svim kosturima nedostaju šake i stopala.

Göring: 'Nemam savjesti. Moja se savjest zove Adolf Hitler'
Göring: 'Nemam savjesti. Moja se savjest  zove Adolf Hitler'

Da li su oni odstranjeni ili su se raspali od starosti, još se istražuje. Istražuje se i kako su kosturi završili ispod bunkera i da li je riječ o nacističkim zločinima ili su mrtva tijela tamo dospjela nakon Drugog svjetskog rata, piše Bild.  

Göring se ubio u zatvoru

Po završetku Drugog svjetskog rata Hermanna Göringa su osudili za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti na Nürnberškom procesu. Osudili su ga na smrt vješanjem, no počinio je samoubojstvo popivši tabletu cijanida noć prije vješanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali
NOVO ROČIŠTE

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali

Kako 24sata doznaju od dobro upućenih izvora maloljetni ubojica lišen je ikakvih osjećaja i ništa ga ne pogađa, a obitelji ubijene djece i zaštitara prošli su ga tjedan prvi put mogli vidjeti kroz staklo u sudnici.
VIDEO Horor kod Osijeka! Zabio se u kombajn. Policija objavila detalje stravične nesreće...
STRAŠNO

VIDEO Horor kod Osijeka! Zabio se u kombajn. Policija objavila detalje stravične nesreće...

Cesta je u srijedu navečer bila zatvorena te je policija vraćala sve iz smjera Osijeka natrag prema Vukovaru. Scene s mjesta sudara su strašne. Uništeni automobil i kombajn u koji se auto zabio