Takvu hranu treba odvojiti na odvojene police,istaći rok i tko želi da kupi! Ja bi bio jedan od tih !!!
jo2hn8ny
15.12.2017.
Odustani
Krivi su trgovci koji su napumpali cijene hrane, a dobijamo bofol robu na našim policama.
E1
Ekaterina_1
15.12.2017.
Odustani
Bacanje i kupovanje stvari je pogon za kapitalizam. Da ljudi kupuju ono što stvarno trebaju, ekonomija bi propala.
pr
provokator_
15.12.2017.
Odustani
..netko ne zna matematiku...
Dk
Deaktivirani korisnik
15.12.2017.
Odustani
mislim da bi svatko trebao znat izračunat 400 000 ÷ 365
najiram 10
16.12.2017.
Odustani
židovska posla...kad je židov nekom nekaj dal da nije proda...ako dadu sirotinji hranu sirotinja neće kupovati kod njih...bolje baciti uništit
i...ma koga briga za sluge židovske..."(Talmud, Ketubot 112b). "Tad će svaki Židov imati 2800 slugu i 300 sluškinja." (Talmud, Sanhedrin 101a). "Prije toga biće strahovit rat, koji će dvije trećine svijeta uništiti. U njemu će Židovi toliko oružja zaplijeniti da će im trebati 7 godina da ga spale i istope." (Talmud, Majene Ješ. 74, 4). "Tada će Židovi neizmjerno bogati biti jer će blago cijelog svijeta u njihovim rukama biti. Svi će narodi preći u Židovsku vjeru samo kršćanima to neće dozvoljeno biti, nego će ih potpuno istrijebiti, jer su porijeklom od đavola." što oćekivati od ljudi koji ovo uće iz svoje svete knjige tore...zato se trebamo zapitati od koga kupujemo...
Prikaži još ↓
dahhmal
16.12.2017.
Odustani
Samo se malo organizirati i svima bi bilo dobro trgovci nek zapoosle studente koji bi provjeravali rok trajanja robe te izdvajali onu pred istekom na posebne
police naravno sa nizim cijenama kaj bi omogucilo ljudima slabije platezne moci kojih na zalost u Hrvatskoj ima sve vise da si nesto priuste
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
15.12.2017.
Odustani
ništa čudno
Cipelcug
15.12.2017.
Odustani
Osnivanje zadruga može pomoći domaćem gospodarstvu. Zamislite da zadruga ima svoju trgovinu u kojoj možemo kupovati samo domaće proivode!!!!!!
domoljub029
17.12.2017.
Odustani
Dok sam ja radio u mesnici ,nikada se meso ne bi bacalo ma koliko staro i zeleno bilo,,jer sa dosta začina sve se samelje u domaće kobase doda se 30% veća cij
ena i proda samo tako.Kupac bio zadovoljan ,a ja još više,,,al to je bilo dok sam radio u svojoj mesnici.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .