Obavijesti

News

Tužne scene iz Solina: Opraštaju se od poginulog pomorca Topića

Tužne scene iz Solina: Opraštaju se od poginulog pomorca Topića
3

Marko, koji je imao 38 godina i ostavio iza sebe dva sina, ispraćen je uz trubljenje i sirene Jadrolinijinih brodova u luci

VIDEO

Danas je na Novom groblju u Solinu pokopan Marko Topić, jedan od trojice pomoraca stradalih u nedjelju u tragičnoj nesreći u Malom Lošinju, kada je na njih pala višetononska rampa trajekta Jadrolinije.

Marko, koji je imao 38 godina i ostavio iza sebe dva sina, ispraćen je uz trubljenje i sirene Jadrolinijinih brodova u luci.

Solin: Posljedni ispraćaj pomorca Marka Topića stradalog u nesreći Jadrolinijinog trajekta

Podjsetimo, rampa trajekta Lastovo teška deset tona koja je u nedjelju poslijepodne na Malom Lošinju usmrtila je tri pomorca.

Solin: Posljedni ispraćaj pomorca Marka Topića stradalog u nesreći Jadrolinijinog trajekta

Marko Topić (38) kormilar iz Solina, Denis Šarić (54) kormilar iz Zadra, te Boško Kostović (56) vođa stroja iz Vinišća, vjerojatno se ne bi nikad sreli da nisu dijelili radno mjesto, ono na brodu Lastovo. Trojac koji je skupa sa članovima posade isplovio prošle nedjelje iz zadarske Gaženice, prošao kanalom, skrenuo lijevo te putem zastao na sve otoke koje povezuje linija koja umnogo skraćuje kopneni put. Osoblje kafića sjeća se da je Marko, najmlađi među poginulima bio strastveni Hajdukovac te da je dan skupa s kolegama započinjao u kafiću u luci Gaženica.

Pokretanje videa...

Tužne scene iz Solina: Oproštaj od poginulog pomorca Topića 00:44
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.