Obavijesti

News

Komentari 3

Trudnica spasila policajca od bande koja ga je mlatila

Trudnica spasila policajca od bande koja ga je mlatila
3

Policajca su napali članovi bande. Srušili su ga na pod i udarali. Trudna Angela je izašla iz auta i pokušala odvući napadače. Ostali su promatrali...

VIDEO

Angela Gutierrez (26) iz Brownsvillea u SAD-u u devetom je mjesecu trudnoće. To ju nije spriječilo da obrani policajca od članova bande koji su ga napali.
Angela se prošlog ponedjeljka s mužem i djetetom vozila u autu. Vidjela je da su mladići srušili policajca i da ga udaraju. Izašla je i pokušala odvući napadače. Iz auta je izašao i njezin suprug te ju je odvukao u stranu. Ostali susjedi i prolaznici su stajali uz cestu i promatrali napad. Nitko od njih nije pomogao policajcu. Policajac je završio u bolnici gdje se oporavlja od ozljeda. Dvojicu 17-godišnjaka i mladića (19) su uhitili.
- Mislim da je Angela bila jako hrabra. Vjerojatno se radilo o instinktu i nije razmišljala o tome da je mogla ugroziti dijete - rekao je zapovjednik policije Mike Luna.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane

Jedna osoba se utopila na jugozapadu Poljske, a tisuće su evakuirane preko granice u Češkoj dok obilne kiše u nedjelju nastavljaju padati diljem srednje Europe te izazivati poplave. U Austriji je poginuo vatrogasac...