moja tri pršuta od mojih domaćih svinja su preživjela južinu uz pomoć svakodnevnog dimljenja i sada se lijepo ljuljaju na sjevercu,pozdrav svim pršutoljupcima u
z poruku: ˝za mene je svinja KRALJ životinja,Lava još nisam probao˝!!! :-)))
Prikaži još ↓
Ta
TamnaZvijezda
26.1.2014.
Odustani
Ne "špek", već "slanina".
EvEvil
25.1.2014.
Odustani
moram vam priznati da sam se već bila zabrinula.
kikimanitu
25.1.2014.
Odustani
Napokon bura samo se nadam da se nisu ucrvali iznutra što se ne vidi nego tek nakon godine i pol.Svejedno pozdrav zimi.
Ti
TiciCaca
25.1.2014.
Odustani
nema bure nema pršuta
Dk
Deaktivirani korisnik
25.1.2014.
Odustani
moje pancete se ljuljuškaju....ljuljuškaju...ljuljuškaju..tralalala..
D1
Delminium_1
25.1.2014.
Odustani
ovo nije istina, kobasice su davno osušene njima treba par dimova malo zraka i gotovo, problem je kod debljeg mesa kao što je pršut ili kulin ali i to se riješi
ali ventilacijom, dimom ne valja pretjerivati, a pomogne i hladnjak
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .