Svašta!!! Zašto se ne zabrane neke druge stvari kao npr. rad nedjeljom koji nije plaćen, podizanje cijena režija i prehrani koja je neophodna za preživjeti...??
? To nije bitno, bitno je da se zamara sa sasvim nebitnim stvarima i eto kako bi naš predragi g. Sanader rekao MI IDEMO DALJE...
Prikaži još ↓
Ga
Gara
27.1.2008.
Odustani
Mislim di god se okrenem na svim balkonima misto veša vise kobasice i slanina pa bi trebalo zabraniti.Evo baš sam neki dan bila u ZG to je za nepovjerovat koli
ko su balkoni krcati suhomesnatim proizvodima da evo mi Slavonci razmišljamo doći po recept za sušenje!
Prikaži još ↓
ad
adriasky
27.1.2008.
Odustani
Svaka ćast čovjeku dobro se snašao.
Kako to da nitko nije dao prijedlog da se sabrskim zastupnicima zabrani veca placa od 10 000 kuna?
Naravno po njihovom sirot
inji sve treba zabranit dok se oni hvale sa milijunima na racunima.
Prikaži još ↓
ma
manitou
27.1.2008.
Odustani
treba zabraniti sirotinji da jede kvalitetno, jer onda ima snage za revoluciju
u6
user_682
26.1.2008.
Odustani
kakva zabrana?!!!!
zavidim mu! i ja bi sušila na svom balkonu da ga imam! svaka čast! tko mu može zabraniti da na svom balkonu drži što želi. balkon je kupio
sa stanom i ima pravo na njemu držati što god poželi. ovakve gluposti o zabrani misle jalni ljudi koji niti znaju niti im se da sušiti nego radje kupuju u trgovinama.
Prikaži još ↓
bu
buzdovan
26.1.2008.
Odustani
Ne treba ništa zabraniti! Treba dati podršku ovakvim postupcima. Predlažem da svi krenu klati svinje po podrumima, čerupati kokoši po stubištima i sušiti meso p
o balkonima i vešerajima u potkrovlju! Liftovima se može prevoziti krupnija stoka. Ujedno u poštanskim sandučićima napraviti mala gnijezda. U garažama improvizirati svinjce, omanje štale i peradarnike...E, moj Zagrebe...
Prikaži još ↓
Ra
Ratkajeva
26.1.2008.
Odustani
DISKUSIJA:Treba li 24sata ukinuti diskusije?
iw
iwancica21
26.1.2008.
Odustani
zakaj bi to zabranili? pa ak čovjek nema di sušit nek suši na balkonu, a to bi zabranile ove industrije mesa koje stavljaju ko zna kakve žlundre u kobasice. Čov
jek si je zaklao svinju sigurnog porijekla i sigurno kavlitetnije meso od gavrilovića. Ko bi da se to zabrani nek si nađe neki posao i ne gleda u tuđe balkone!
Prikaži još ↓
sh
shorty
26.1.2008.
Odustani
Vi koji bi to zabranili ste ljubomorni!!! I nemate takve lijepe i fine stvari za jesti pa vam sline cure kad to vidite kod drugih!!:)
Čovjek zna što želi,a to j
e da ne plaća Todoriću ono šta on naziva \"sušeno\" meso jer ništa nije bolje od domaćeg sušenja!!
Samo tako naprijed! Čovjek razmišlja o svojoj egzistenciji!
I ja bi malo šunkice...:) koja mi se suši doma!!
Prikaži još ↓
st
strijelica
26.1.2008.
Odustani
Najbolje bi bilo da nas odmah sve poubijaju.....ne smiješ ovo, ne smiješ ono......smijemo li mi uopće DISATI?
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .