Obavijesti
komentari
Tko mu je prodao oružje? 'Nađ je ljude ubio dugom devetkom'
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

B.L.Devín
Neki dan sam ostavio slican komentar i bio ismijan pa cak ispao trgovac navedenim artiklima. Svejedno cu ponoviti. Ima 1 problem u otkrivanju onog tko mu je prodao pistolj. Problem zvani BiH. Cinjenica je da se u susjednoj nam i jako jako jako,,,, bliskoj (zemljopisno) zemlji, NA CRNO pistolji starije proizvodnje mogu u nabaviti vec od 200-400 KM* (TT, Z-M70, Z-M70a,,,), pistolji novije proizvodnje od 500 do 800 KM. O puskama, PAP, Kalasi i ostale automatske sad necu ali i one se mogu relativno jeftino nabaviti. Nista od svega toga, tamo u BiH,( i za strance), nije pretjerani problem naci prodavace, trgovce i naposljetku nabaviti. Cak je po rjecima pouzdanih svjedoka dolazilo do situlacija da su ljude iz RH koji su isli u shoping u Bihac, Cazin, V.Kladusu i na Arizonu prodavaci pistolja najvise, a i pusaka doslovno vukli za rukave, da im uvale svoju "robu". More se i u Hrvatskoj to nabaviti, ali u BiH uz daleko manje novca i truda. Asocijacija granice RH i BiH na rupati svicarski sir je poznata, kao i cinjenica da carinici pri povratku iz BiH, bas ne pregledavaju detaljno mnoge aute.. Nadam se da cemo jednog dana od mjerodavnih cuti sto institucije pravne drzave RH, rade na suzbijanju ilegalne trgovine kratkim i dugim cjevima...................................................1 KM otprilike 3,80 kn.
Mamatijesestra
Dobro, ti zelis reci da je rijesenje to da nas apsolutno sve pretresu prilikom prelaska granice iz/u bih?Cekao sam dva sata na granici prije neki dan, a samo su Prikaži još ↓
IK
Ima i u HR ako znaš gdje tražiti i imaš love, ne treba ići u bosnu
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .