Tko je Stipe Legenda? Slikao se s Plenkovićem i Ursulom, pamte ga i po kadru s Mirtom Šurjak | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 5

Tko je Stipe Legenda? Slikao se s Plenkovićem i Ursulom, pamte ga i po kadru s Mirtom Šurjak

Tko je Stipe Legenda? Slikao se s Plenkovićem i Ursulom, pamte ga i po kadru s Mirtom Šurjak

Stipe Legenda za sebe kaže da je doživotni "prežident tombule" koja se svake godine u Splitu održava za blagdan sv. Duje, a postao je viralan u cijeloj Hrvatskoj kad je uletio u kadar iza voditeljice Mirte Šurjak

VIDEO

Premijer Andrej Plenković boravio je prošlog petka u Splitu na predizbornom skupu EPP-a i HDZ-a. Skupu je prisustvovala i šefica Europske komisije Ursula von der Leyen, a Plenković se fotkama sa skupa pohvalio i na svojim društvenim mrežama.

Ipak, jedna fotografija zapela je za oko Splićanima. Na njoj se u sredini političke 'kreme' nalazi stariji gospodin u odijelu za kojeg biste lako mogli pomisliti da je neki lokalni političar ili dužnosnik. Međutim, radi se Stipi Mikulčiću, čovjeku koji je u Splitu poznatiji kao Stipe Legenda, a uvjerljivo je najpoznatiji je među novinarima i snimateljima televizijskih kuća jer je uvijek u pozadini kada netko daje izjave medijima ili se pak uvijek rado ponudi kada TV kuće snimaju 'vox populi', odnosno, pitaju građane za mišljenje o nekoj temi.

Stipe Legenda za sebe kaže da je doživotni "prežident tombule" koja se svake godine u Splitu održava za blagdan sv. Duje, a postao je viralan u cijeloj Hrvatskoj kad je uletio u kadar iza voditeljice Mirte Šurjak koja se sa splitskih prokurativa javljala uživo prije utakmice Hrvatska - Japan tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2022. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO