Obavijesti

News

Komentari 2

Stiže promjena vremena, upalio se meteoalarm: Temperature do 37°C, a onda olujni vjetar i kiše

Stiže promjena vremena, upalio se meteoalarm: Temperature do 37°C, a onda olujni vjetar i kiše

DHMZ je za veći dio zemlje za četvrtak izdao žuto upozorenje zbog visokih temperatura i mogućeg olujnog nevremena. Za petak su u splitskoj regiji izdali narančasto upozorenje zbog visokih temperatura

VIDEO

U četvrtak će prema prognozi DHMZ-a biti pretežno sunčano te vruće i vrlo vruće, ali ne posve stabilno. Od sredine dana na zapadu i sjeverozapadu unutrašnjosti, a navečer i na sjevernom Jadranu jači razvoj oblaka te mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom, lokalno moguće izraženiji uz pojačan vjetar. Vjetar na kopnu uglavnom slab, na Jadranu slab do umjeren jugozapadni i jugo. Najviša temperatura većinom između 32 i 37 °C.

U petak će biti u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu promjenljivo oblačno, nestabilno i manje toplo. Mjestimice kiša, pljuskovi i grmljavina, lokalno moguće i olujno nevrijeme, osobito u noći i ujutro te prema kraju dana. U Dalmaciji pretežno sunčano i vruće. Vjetar većinom slab, na Jadranu slabo i umjereno jugo i jugozapadnjak, na sjevernom dijelu ponegdje bura. Najniža temperatura od 15 do 20, na moru između 21 i 26 °C. Najviša temperatura uglavnom od 27 do 32, u Dalmaciji do 35 °C.

Opet vruće, vruće... Pogledajte gdje će danas biti preko 36°C!
Opet vruće, vruće... Pogledajte gdje će danas  biti preko 36°C!

DHMZ je za veći dio zemlje za četvrtak izdao žuto upozorenje zbog visokih temperatura i mogućeg olujnog nevremena. Za petak su u splitskoj regiji izdali narančasto upozorenje zbog visokih temperatura. 

OVDJE pogledajte prognozu po gradovima.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Građanima su stigla upozorenja na mobitele...
STRUČNJACI UPOZORAVAJU

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Građanima su stigla upozorenja na mobitele...

Prognostičari su za danas najavili postupno naoblačenje, prvo u Istri. U noći na ponedjeljak zahvatit će ostatak Hrvatske, a očekuje se obilna kiša, lokalno i olujno nevrijeme.

Užas A3: Pretrčavao autocestu pa ga pokosio i usmrtio auto
JOŠ NE ZNAJU IDENTITET

Užas A3: Pretrčavao autocestu pa ga pokosio i usmrtio auto

U subotu, 7. rujna oko 21.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na području Novske, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, javila je policija.
Kaos kod Rijeke: U sudaru dva vozila poginuo muškarac.  Na A7 izgorio BMW, stvorile se kolone
DVIJE PROMETNE NESREĆE

Kaos kod Rijeke: U sudaru dva vozila poginuo muškarac. Na A7 izgorio BMW, stvorile se kolone

Prometna nesreća oko 11 sati dogodila se između čvorova Sveti Kuzam i Draga, na 32. km u smjeru Rupe, a muškarac je preminuo