Obavijesti

News

Komentari 33

Svjedok sudara u kojem su kod Dubrovnika stradali brat i sestra poginuo u padu rampe trajekta

Svjedok sudara u kojem su kod Dubrovnika stradali brat i sestra poginuo u padu rampe trajekta
3

Umjesto da sinu 21 svjećicu stavim na tortu, ja sam ih 21 upalila na groblju. I Kati ću za koji mjesec paliti 19 svijeća. Htjela je biti medicinska sestra. Još joj čuvam kutu, rekla je majka Dragana

VIDEO

U travnju ove godine na državnoj cesti D-8 kod Dubrovnika poginuli su 18-godišnja Katarina Đerek i 20-godišnji Stjepan Đerek. Nesreću je skrivila Albanka Klevisa Ymeri (29) koja je nepropisno pretjecala pa se frontalno zabila u automobil u kojem su bili brat i sestra. Za 10. rujna zakazali su prvo ročište, a terete je za izazivanje prometne nesreće iz nehaja i prijeti joj osam godina zatvora.

Obitelj je bila u šoku kad su saznali da bi je mogli pustiti iz pritvora. Ljudi su izašli na ulice, a sud je dvaput poništavao odluku o puštanju na slobodu i ona je u konačnici ostala u zatvoru.

Jedini svjedok nesreće, vozač kojeg je Albanka pretjecala, poginuo je nedavno u padu rampe trajekta u Malom Lošinju, piše Provjereno. On je u svom svjedočanstvu rekao da su iza njega bila dva auta, prvo Mercedes pa BMW koji je vozila Albanka.

Mercedes je počeo s ranim pretjecanjem, a potom i BMW iza njega bez da se vozačica uvjerila da to može napraviti sigurno.

- Umjesto da sinu 21 svjećicu stavim na tortu, ja sam ih 21 upalila na groblju. I Kati ću za koji mjesec paliti 19 svijeća. Ona je jako htjela biti medicinska sestra, voljela je pomagati ljudima. Držim joj kutu, ispeglanu, a nema je tko odjenuti. Stipe je tek počeo raditi, imao je svoju radionicu. Ta garaža je bila njegov život - ispričala je majka Dragana za Provjereno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 33

VIDEO

UŽIVO Velike poplave izazvale su kaos u Europi: U Poljskoj će proglasiti stanje katastrofe
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Velike poplave izazvale su kaos u Europi: U Poljskoj će proglasiti stanje katastrofe

Jedna osoba se utopila na jugozapadu Poljske, a tisuće su evakuirane preko granice u Češkoj dok obilne kiše u nedjelju nastavljaju padati diljem srednje Europe te izazivati poplave. U Austriji je poginuo vatrogasac...