LIVE Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti' | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 208

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'

Dvostruko ubojstvo šokiralo je Bjelovar u subotu ujutro. U stravičnom zločinu još je jedna žena teško ozlijeđena potvrdili su iz policije

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ubojstvo u Bjelovaru 01:33

Mještani Bjelovara su u šoku zbog dvostrukog ubojstva. 

- Došli smo napraviti roštilj danas, ali strašno smo se šokirali. Policija nas je zaustavila i rekla da ne možemo kroz ulicu. Preusmjerili su nas okolo ili da nastavimo pješice bez auta. Čuli smo da su akteri punica, kćer i zet. Svatko ima svoju verziju priče - ispričala nam je susjeda Mara. Dodala je kako obitelj ne pozna jer dođe samo povremeno u goste. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
20:25

Motivi zločina se tek trebaju rasvijetliti. Kako neslužbeno doznaje RTL, par je bio pred brakorazvodnom parnicom. Počinitelj je iz kuće nazvao policiju nakon što je počinio zločin.

19:15

Očevid je i dalje u tijeku, a pretpostavlja se kako će trajati do kasnih večernjih sati.

19:00

Iz centra za socijalnu skrb su za Dnevnik Nove TV rekli da obitelj nije bila u njihovoj evidenciji te da nikada prije nije bilo postupanja. Iz policije kažu da nisu postupali unazad 20 godina. Što je bilo prije, ne otkrivaju.

17:10

Bolnica: Žena je izvan životne opasnosti, ima više ubodnih rana

Žena je zaprimljena radi više ubodnih rana u našu bolnicu. Operirana je i izvan životne opasnosti. Trenutno je smještena na odjelu opće i vaskularne kirurgije, rekla je za N1 ravnateljica Opće bolnice Bjelovar Sanela Grbaš Bratković.

16.03

Teško ozlijeđena žena, koju je zajedno s dvoje mrtvih ljudi u subotu ujutro u Bjelovaru pronašla policija, izvan je životne opasnosti, neslužbena je informacija iz bjelovarske bolnice, objavila je Hina.

Komentari 208