Obavijesti

News

Komentari 69

FOTO Na prozorima škole vide se rupe od metaka: Ovo je mjesto krvavog pokolja u BiH

FOTO Na prozorima škole vide se rupe od metaka: Ovo je mjesto krvavog pokolja u BiH
1

Muškarac je ušetao u školu i ubio troje zaposlenika, potvrđeno je za Avaz iz policije...

Ovo je mjesto zločina, OVDJE PROČITAJTE VIŠE

Fotografije je za 24sata ustupio RTV "Sana" Sanski Most

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
PROVEDEN OČEVID

Proveli smo očevidno radnje na mjestu zločina. Određeni pretresi se i dalje provode na određenim lokacijama. Riječ je o trostrukom ubojstvu i pokušaju samoubojstva. To se dogodilo u Gimnaziji u Sanskom mostu, radi se o strašnom zločinu gdje jednostavno mi nismo očekivali da se to može dogoditi u Sanskom mostu jer je riječ o mirnoj sredini. Tu nema težih kaznenih djela i alarmantnih događaja. Ali i to je moguće. Što se tiče napadača, njemu je pružena medicinska pomoć u Banja Luci i sad će se dalje provoditi istražne radnje. Ubojstva su počinjena automatskim oružjem. Unio ga je u školu tako što ga je skrivao, riječ je o automatskoj pušci. Za sada postoje određene indicije da se radi o ilegalnom oružju, ali istražne radnje su još u tijeku. Napadač nije otprije poznat policiji. U razgovoru s mještanima Sanskog Mosta oni su u čudu da je on uopće napravio ovako nešto - rekao je za 24sata Adnan Habibija, ministar unutarnjih poslova Unsko- sanskog kantona

FOTO

Ovo je mjesto gdje je domar Mehemed Vukalić pucao na ravnatelja Gimnazije Nijaza Halilovića, tajnicu Nisvetu Kljunić i profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan.

24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
OGLASIO SE BRAT DOMARA

Da. Točno je da je riječ o mom bratu. Ne znam ništa o tome. Doručkovao sam na balkonu i čuo sam isto što ste i vi čuli. Zgrožen sam. U zadnje vrijeme se nismo ni družili, ne znam što se s njim događalo. Ne znam što mu se događalo u školi, to pitajte njih ili nekoga tko je s njim radio. On je inače bio jedan od boljih, bio je vjernik, nikom nije učinio ništa nažao do sada, ne znam što bi rekao. Ne znam što mu se dogodilo, u velikom sam šoku. Znam da je bio uredan, a što se događalo ne znam - rekao je za 24sata brat domara koji je napravio trostruko ubojstvo.

SVJEDOCI MASAKRA

- Radili smo, bili smo na terasi. Bilo je sve normalno sjedili su i neki profesori. Čuli smo da je nešto lupalo, mislili smo da su neki radovi u školi. Kasnije je prošla policija i hitna, mislili smo pošto je popravni, da je nešto u školi ali nismo išli na soluciju da se tako nešto dogodilo. Prišla su nam dva policajaca u civilu i rekli su nam da pokupimo goste, zaključamo lokal i da se povučemo. U velikom smo šoku. Išao sam tu u školu. Znam ih sve. Ja kako ga pamtim kao učenik bio je totalno smirena i staložena osoba, ja ga tako pamtim - rekao nam je Selim koji je u trenutku napada radio u lokalu koji se nalazi odmah nasuprot škole.

PRATITE UŽIVO:
Komentari 69