Obavijesti

News

Komentari 143

Strava na A1: Auto se zabio u benzinsku postaju, tri auta su izgorjela, jedan čovjek poginuo

Strava na A1: Auto se zabio u benzinsku postaju, tri auta su izgorjela, jedan čovjek poginuo

Vatrogasci su naknadno izvijestili kako su uspješno zaustavili požar, a u ovom trenutku nije poznat uzrok ove strašne nesreće. Više informacija bit će poznato nakon provedenog policijskog očevida

VIDEO

Strava na benzinskoj postaji na A1 nedaleko Omiša - automobil se oko 17.45 sati zabio u agregat za istakanje goriva što je izazvalo ogromnu buktinju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Požar na benzinskoj pumpi na autocesti A1 odmorište Mosor 00:34

Neslužbeno doznajemo kako je automobil vozio oko 100 metara, od ulaza na postaju, nakon čega se zabio u agregat i u automobile. Tri su vozila u potpunosti izgorjela, dva su djelomično, a vatrogasci su uspjeli spriječiti širenje požara na ostatak benzinske crpke. 

Vatrogasci su naknadno izvijestili kako su uspješno zaustavili požar, a u ovom trenutku nije poznat uzrok ove strašne nesreće. Više informacija bit će poznato nakon provedenog policijskog očevida.

Policija je naknadno izvijestila kako je jedna osoba, nažalost, smrtno stradala.

- U odnosu na ranije upućenu informaciju izvješćujemo Vas kako je prema za sada prikupljenim informacijama u događaju jedna osoba smrtno stradala, više osoba je prevezeno na pružanje liječničke pomoć, također u događaju je oštećeno više vozila. Na mjestu događaja obaviti će se očevid - priopćili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Kako doznajemo iz KBC-a Split, troje ozlijeđenih ima opekline i u medicinskoj su obradi. Jedna je osoba životno ugrožena.

U gašenju je sudjelovalo osam vatrogasaca, a ugasili su požar za 15 minuta. Cijela vatrogasna akcija trajala je oko sat vremena, izvijestili su iz HAC-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Strava na A1: Auto se zabio u benzinsku postaju, tri auta su izgorjela, jedan čovjek poginuo 00:43
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 143

VIDEO

VIDEO 'Uspjeli smo obraniti benzinsku! Potrajat će cijeli dan kako bismo skroz ugasili požar'
DRAMA U OSIJEKU

VIDEO 'Uspjeli smo obraniti benzinsku! Potrajat će cijeli dan kako bismo skroz ugasili požar'

Kako nam javljaju čitatelji, na terenu je puno vatrogasaca, a na mjestu koje gori su skladišta GLS-a, Lagermaxa i još dosta drugih firmi