Obavijesti

News

Komentari 1

Stiže nova promjena vremena

Stiže nova promjena vremena

Još u ponedjeljak će u većini krajeva djelomice, na jugu i na istoku ponegdje biti pretežno sunčano. Mjestimična kiša padat će uglavnom na sjevernom Jadranu, osobito navečer i u noći

VIDEO

Službeno je stigla jesen, a njim stiže i nova promjena vremena. Sunčani vikend i visoke temperature brojni su odlučili provesti na plaži i u moru. No, od ponedjeljka će se naoblačiti, past će kiša, a od utorka će biti obilnija te je moguće i nevrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zadar: Lijepo vrijeme popunilo gradsku plažu Kolovare 00:37

Još u ponedjeljak će u većini krajeva djelomice, na jugu i na istoku ponegdje biti pretežno sunčano. Mjestimična kiša padat će uglavnom na sjevernom Jadranu, osobito navečer i u noći, pronozira Državni hidrometeorološki zavod. 

FOTO Ovako izgleda Zadar: U 14 sati i 44 minute počela je jesen

Zadar: U 14 sati i 44 minute, počela je jesen Zadar: U 14 sati i 44 minute, počela je jesen Zadar: U 14 sati i 44 minute, počela je jesen
25
| Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Ujutro ponegdje u unutrašnjosti može biti kratkotrajne magle. Puhat će većinom slab vjetar, mjestimice umjeren južni, dok će na Jadranu jačati jugo. Najniža jutarnja temperatura bit će između 7 i 12, na Jadranu od 14 do 19 °C. Najviša dnevna temperatura varirat će između 21 i 26 °C.

FOTO Stiže jesen, a na plaži u Dubrovniku se traži mjesto više!
FOTO Stiže jesen, a na plaži u Dubrovniku se traži mjesto više!

U sljedeća će tri dana biti promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, prognoziraju meteorolozi. Kiša će povremeno padati u utorak, posebno u prvom dijelu dana kada na Jadranu i uz njega može biti izraženih pljuskova s grmljavinom te obilnije oborine.

Mjestimična kiša past će i u srijedu, a uglavnom na sjevernom Jadranu i u četvrtak. Puhat će povremeno umjeren jugozapadnjak, na Jadranu uglavnom jugo, u prvom dijelu utorka i u četvrtak i jako, a tijekom utorka ponegdje će prolazno okrenuti na jugozapadnjak. Bit će podjednako toplo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO